NESRETNI ODABIRI

Najveći modni promašaji s glamuroznog crvenog tepiha

11.01.2016 u 14:03

  • +6

Najveći promašaji s crvenog tepiha

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Zvjezdani stilisti doživljavaju poseban stres kada su u pitanju dodjele prestižnih nagrada. U naumu da im klijentice zablistaju i ne završe na listama najgore odjevenih, mnogi nisu imali sreće s konačnim rezultatima. Ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa protekla je tako i uz neslavne modne promašaje

Crveni tepih dodjele Zlatnih globusa sjajna je prilika da zvijezde u potpunosti zablistaju, no unatoč vojsci stilista, mnogima to nije pošlo za rukom.

Pjevačica Katy Perry kao ovogodišnja prezenterica nagrada Zlatni globus u kategoriji Najbolje originalne pjesme pojavila se u prljavoružičastoj haljini Prada koja je posebno naglašavala njezino bujno poprsje. Ova haljina jednostavna kroja i upečatljiva V-izreza nije se pokazala kao najsretniji odabir i Perry se našla na listi najgore odjevenih zvijezda.

Katy Perry u lošem glamuroznom odabiru u stopu prati komičarka Amy Schumer. Budući da je bujnije građe, potpuno ju je poklopio kroj crno-bijele haljine s potpisom Prabala Gurunga. Voluminozna haljina koju su krasili džepovi i bijeli lađa-izraz nimalo joj nije laskala liniji pa je završila na brojnim svjetskim listama najgore odjevenih zvijezda.

Lijepa glumica Rachel McAdams kojoj se rijetko dogodi modna pogreška, ovaj put nije imala sreće. U Lanvinovoj haljini upečatljiva cvjetnog uzorka bez naramenica djelovala je modno izgubljeno. Glumica Eva Longoria pak odlučila se za cvjetne etno detalje koji su krasili bijelu haljinu dizajnera Georgesa Hobeike. Cvjetni detalji smješteni na bokovima vizualno su joj podebljavali liniju pa styling nije naišao na odobravanje modnih znalaca.

Mnoge ljepotice nisu imale sreće ni u svjetlucavim haljinama. U sjajnoj plavoj haljini omiljene dizajnerice britanske princeze glumica Bryce Dallas Howard pokušala je zasjati na crvenom tepihu, no bezuspješno.
Stilisti i dizajneri otimaju se za zvijezde uoči pojavljivanja na glamuroznom crvenom tepihu, a Bryce Dallas Howard odlučila je krenuti u drugom smjeru. Haljinu dizajnerice Jenny Packham tako je sama kupila i stilizirala. Tu odluku objašnjava manjkom haljina u svom konfekcijskom broju zbog čega se odlučila na taj potez. Iako je jedna od rijetkih zvijezda koja je modno pojavljivanje na crvenom tepihu odlučila sama režirati, ta odluka nije se pokazala baš uspješnom.


Kao primjeri loše odjevenih zvijezda u sjajnim haljinama isplivale su i Kate Hudson, Regine King i model Heidi Klum

Glumica Kate Hudson tako se odlučila za svjetlucavu haljinu boje pijeska s potpisom Michaela Korsa. Krasili su je prorezi koji su se širili sve do vrata. Strateški smještenim trakama tkanine na gornjem dijelu haljine naglasila je zavidnu tjelesnu liniju, no ukupan dojam nije obećavao.

Zvijezda serije 'American Crime' Regina King odlučila se za blještavu toaletu s potpisom Krikora Jabotiana, upečatljivu po duboku rezu u donjem dijelu haljine, bijelom plaštu i gusto ušivenim šljokicama. Pravilo 'manje je više' odlučila je zaobići što ju je koštalo pozicije na listama najgore odjevenih.

Uz glumicu Kate Hudson i Reginu King, simpatična manekenka Heidi Klum ponovno se našla na listama najgore odjevenih. Ovaj put mjesto na listi najgore odjevenih zvijezda zaslužila haljinom Marchesa koju su krasili svjetlucavi detalji i gusto poslagano perje, a struk je naglašavala crna traka.

Dobitnica Zlatnog globusa glumica Kate Winslet odlučila se za satensku haljinu Ralpha Laurena. Jednostavan kroj haljine učinio je da djeluje krajnje nezanimljivo i nemaštovito na crvenom tepihu.

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' Natalie Dormer zanimljivost na crvenom tepihu pokušala je postići crvenom haljinom s potpisom J Mendela. Ovu haljinu krasili su komplicirani rezovi s crnim detaljima kojima se nikako nije proslavila.