ANNA WINTOUR

Najutjecajnija žena u svijetu mode otkrila što svaka žena morati imati u ormaru

07.03.2019 u 14:31

Bionic
Reading

Slavna urednica Vogue Anna Wintour najmoćnija je žena modnog biznisa koja vedri i oblači svijetom mode u svakoj prigodi izgleda bez greške i njeguje prepoznatljiv stil

Legendarna urednica godinama koja ne odustaje od svoje bob frizure sa šiškama, prepoznatljivih modnih kombinacija i sunčanih naočala, neosporan je autoritet u svijetu mode.

Annina je riječ za fashionistice poput zapovijedi pa će se njezini savjeti, niti ne sumnjamo, itekako primjenjivati.

  • +4
Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modna legenda koja je poslužila i kao inspiracija glumici Meryl Streep za ulogu Mirande Priestly u filmu 'Vrag nosi Pradu, objasnila je što bi svaka zaljubljenica u modu morala imati u svojem ormaru.

Najvažnije je, smatra ona, osmisliti 'kostur' garderobe koji će činiti nekoliko temeljnih komada odjeće koje je kasnije lako nadograđivati drugom odjećom i detaljima.

'Neka vaš stil bude originalan. Stvarajte svoj modni stil i nikad nemojte slijepo pratiti trendove. Bitno je i da se dobro osjećate u tome što nosite', rekla je Anna.

  • +17
Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Legendarna urednica smatra kako svatko u svojem ormaru mora imati: kvalitetan džemper, hlača koje stoje kao salivene, klasični kaput, moćne cipele i kvalitetan komad nakita koji će podignuti svaki stajling.

'Svatko mora imati i komad odjeće koji je poseban i u kojem se osjećamo odlično. Ključna uloga je i u modnim detaljima poput nekog zanimljivog komada nakita u koji treba uložiti i nešto više novca', smatra Anna.

  • +13
Anna Wintour i Bee Shaffer na crvenom tepihu Tony Awardsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Legendarna urednica svoju modnu formulu godinama ne mijenja pa tako stalno nosi isti model čizama samo u različitim varijantama, omiljenog joj Manola Blahnika.

Da su ovakve čizme klasičnog dizajna vječita investicija dokazuje upravo Anna Wintour. Radi se o modelima do koljena zmijskog uzorka koji na legendarnoj urednici izgledaju vrlo chic, a Wintour ih toliko voli da ih ima u bezbroj varijanti.

Anna je poznata i po svojoj ljubavi prema sandalama s remenčićima u bež boji koje je također osmislio Manolo Blahnik, a kojima je vjerna još od 1994.