VLADAVINA omiljeniH šlapa

Najudobnija ljetna obuća izgleda jednako dobro na svima, bez obzira koliko godina imali, a to je dokazala i lijepa Gigi Hadid

15.07.2022 u 10:19

Bionic
Reading

Poput svoje mlađe sestre Belle Hadid, 27- godišnja Gigi slovi za it djevojku današnjice, čija modna izdanja nerijetko predstavljaju veliku inspiraciju ženama diljem svijeta

Svojim casual stajlinzima na ulicama New Yorka, Gigi Hadid redovito privlači pozornost, što je i ovoga puta bio slučaj. Dežurnim paparazzima nije promaknula u još jednom izdanju vrijednom kopiranja, a kojim je istovremeno dokazala s kojom lakoćom nosi jedne od najpoželjnijih komada na modnoj sceni.

Poput brojnih ljubiteljica mode ni ona nije odoljela trendu zavodljivih proreza, a njega je naglasila bijelim topićem asimetričnog proreza kojeg su na mjestu pridržavali minijaturni gumbi.

  • +5
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poput kremaste hobo torbe na rame i ispranog modela bermuda od trapera, svoju dobru upućenost u trendove demonstrirala je i obućom.

Izdanje s trendovskim predznakom tako je začinila prepoznatljivim natikačama Arizona brenda Birkenstock, no ne i bilo kakvom verzijom. U crnoj boji, Gigi je isfurala model koji je rezultat druge modne suradnje Birkenstocka s talijanskom modnom kućom Valentino.

Kreativni direktor kuće, Pierpaolo Picciolo, podario je novo ruho tradicionalnom modelu Arizona obogativši ga prepoznatljivim Valentino logotipom.