CARMEN GIMENO

Najtrendi hlače nikad nisu bile elegantnije, a sjedokosa modna ikona ima odlično rješenje kako ih nositi

10.01.2023 u 15:10

Bionic
Reading

Instagramski profil pedeset plus influencerice Carmen Gimeno omiljena je modna destinacija svim fashionisticama koje cijene moderan, ženstven, praktičan i upečatljiv stil

Ova kreativna Španjolka na najbolji način dokazuje da za dobar stil zbilja ne trebate imati odjeću s potpisom najpoznatijih dizajnera.

Da nije nimalo opterećena skupocjenom odjećom, skromna Španjolka pokazala je nebrojeno puta, a modni znalci hvale njezine nosive i vedre stajlinge prepune boja i veselih motiva.

'Oduvijek sam nastojala izbjegavati bilo kakve stereotipe s obzirom na godine. U mojoj garderobi je puno boja i šarenih uzoraka. Imam i dosta komada u neutralnim tonovima pa stalno kombiniram', rekla je u ranijem intervjuu Carmen, dodajući kako uživa u modnim igrama spajajući različite teksture, uzorke i tonove.

Svoje odlične stajlinge kreira uz pomoć komada iz svima pristupačnih trgovina, a uspješno ih nadograđuje bezvremenskim klasicima poput kvalitetne torbe, combatica...

Da je modne lekcije svladala s najvećim uspjehom, dokazala je još jednom genijalnom kombinacijom koja jednostavno nema ograničenja kad se radi o dobi jer pristaje svima.

Nenadmašna Španjolka iz Bilbaa domišljato je spojila Zarinu bundicu od ekološkog krzna s najvećim trendom ove sezone, a koji se u velikom stilu vratio na modnu scenu - cargo hlačama, udobnim modelom s džepovima koji donosi šarmantnu buntovnu vibru.

  • +4
Cargo hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječ je o jednom od najvećih trendova za proljeće 2023. te je već viđen na modnim revijama kuća Givenchy, Versace, Dior, Fendi... Cargo hlače prepoznatljivog dizajna nosile su i Kendall Jenner, Hailey Bieber i Anne Hathaway pa ako ste ovih dana u potrazi za novim proljetnim komadima, nećete pogriješiti ovakvim modelima koji su nekad bili dio standardne vojne uniforme.

'Udoban stajling uz moje omiljene cargo hlače... Dobar početak tjedna!' poručila je Carmen na Instagramu.

Modnu kombinaciju koja je primjerena svakoj dobi i svakom stasu pametno je upotpunila visokim gležnjačama i Guccijevom torbicom, kreiravši ponovno ludo dobar look bez imalo napora.

Svijetloplava pletena vesta, sunčane naočale retro stila i ruž odlično su se uklopili u ovo izdanje za koje je Carmen dobila samo niz komplimenata.