PROBAJTE ODOLJETI!

Najslađi načini za proslavu dana Nutelle

05.02.2014 u 12:03

Bionic
Reading

Vjerojatno ne postoji poznatiji čokoladni namaz na svijetu od Nutelle i mnoge su generacije odrasle uz njega

Od 2007. godine 5. veljače slavi se Svjetski dan Nutelle, a obožavatelji diljem svijeta ne propuštaju ga proslaviti uz raznolike recepte i ideje s Nutellom. Ovaj dan odličan je razlog da zimsko poslijepodne i večer zasladite Nuttelom, a mi vam predlažemo nekoliko super recepata.

Ako ne možete odoljeti kriški kruha s Nutelom, onda je ovo savršen recept za vas, a dolazi iz kuhinje Ljiljane Nieder. Recept za prefini kolač Stella de Nutella nalazi se ovdje.

Kuglice s Nuttelom brzo su gotove, a toliko su ukusne da stvaraju ovisnost. Ljubitelji tog poznatog čokoladnog namaza s lješnjacima zasigurno neće odoljeti da se sami okušaju u izradi prema receptu s Jeyashris Kitchen


Jednostavni čokoladni sendviči s hrskavim tijestom od mljevenih badema savršen su odabir za uživanje uz šalicu toplog napitka u ove hladne zimske dane, naravno nadopunjeni s malo Nutelle.

Želite li otići korak dalje i u izradi finih slastica koristiti svojih ruku djelo, Nutellu možete napraviti kod kuće. Malo lješnjaka, malo čokolade i šećera u prahu i za pola sata u rukama možete imati staklenku domaćeg namaza. Tako je Christie Matheson isprobala jedan od mnogobrojnih recepata za Nutellu i objavila uspješne rezultate na leitesculinariji