JELENA I VIKTORIJA MIKŠA

Najpoznatije navijačice Eura dobile besplatno ljetovanje

01.08.2012 u 09:48

Bionic
Reading

Najpoznatije hrvatske navijačice Jelena i Viktorija Mikša, čije su slike obišle svijet nakon što su na Euru u Poljskoj pokazivale grudi, uživaju na besplatnom ljetovanju u Cavtatu

Nakon objavljivanja njihovih obnaženih fotografija, Jelena i Viktorija Mikša postale su u trenu zvijezde svih medija, no zbog pritiska nisu progovorile ni za jedan medij.

Šutnju su odlučile prekinuti samo za In magazin

'Dogodi se svakome. Mislim da to nije ništa strašno. Nije to centralna stvar o kojoj bih trebala pričati', izjavila je Viktorija koja je rekla da ju je obitelj dočekala puna podrške.

'Moji su rekli 'kaj sad', bili su OK. Moj tata se divio jednoj karikaturi koja je objavljena. Na poslu je prošlo sve u redu', rekla je Viktorija za 'In magazin' te dodala da u Krapini imaju punu podršku, pa ih nerijetko u kafićima časte pićem. Ista je situacija i u Cavtatu gdje se djevojke trenutno odmaraju, i to posve besplatno, tako da im daju im popust na sladoled, a na Facebooku im se javljaju navijači diljem svijeta.

Sasvim besplatno ugostio ih je cavtatski ugostitelj Mislav Burđelez koji je ostao zgrožen reakcijom javnosti nakon Eura. Kao čin podrške ponudio im je tada putem medija besplatan odmor u Cavtatu.

Unatoč medijskoj pažnji koju su dobile nakon Europskog prvenstva, djevojke priznaju da im je to bio jedan od najljepših događaja u životu. One dodaju da obožavaju nogomet, a najdraži nogometaš im je Luka Modrić.

199544,199155,198903,199994