zaludile modni svijet

Najpopularnije tenisice 2019. godine upravo su dobile svoje nasljednice

29.05.2020 u 10:03

Bionic
Reading

Glomazne, praktične i nimalo privlačne 'tatine' tenisice modni su trend kojem ne prestaje rasti popularnost. Nakon velikog uspjeha modela Triple S s potpisom Balenciaga i modela Archlight luksuzne francuske kuće Louis Vuitton, titulom najpopularnijih tenisica prošle godine okitile su se bijele tenisice Alexandera McQueena, a na krilima prošlogodišnjeg uspjeha poznati britanski brend ove je godine odlučio ponuditi potpuno nove modele

Prema prikupljenim podacima globalne modne platforme Lyst, predimenzionirane bijele tenisice s potpisom Alexander McQueen proglašene su najpopularnijim modnim komadom u kategoriji ženske mode u 2019. godini. Prepoznatljiv model tenisica prošle godine se u web trgovinama pretraživao svake dvije minute.

PREDMET ŽUDNJE

Sad je i službeno: Ove su tenisice uvjerljivo najpoželjniji modni komad u ovoj godini

Pogledaj galeriju

Izgledom podsjećajući na najprodavaniji Adidasov model Stan Smith, tenisice Alexander MacQueena za razliku od pristupačnog high street modela, iznose oko 3000 kuna, a do danas im nisu odoljele brojne poznate dame iz svijeta Hollywooda kao i poznate Hrvatice, uz pomno dotjerane djevojke na špici.

  • placeholder
    +4
Poznati u Alexander McQueen tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

U novoj modnoj sezoni omiljeni brend britanske miljenice Kate Middleton odlučio je ponuditi neke nove modele, a hoće li doživjeti podjednak uspjeh poput svojih prethodnica pitanje je na čiji ćemo odgovor morati pričekati.

Dostupni na stranicama poznate modne trgovine MyTheresa, novi modeli tenisica s potpisom Alexander McQueen ističu se glomaznim, gumenim potplatom i platnenim materijalom a stižu u nekoliko verzija boja i dužina i predstavljaju hibrid combat čizmi i 'tatinih' tenisica. Niži modeli u prodaji iznose 3800 kuna, dok će modne ovisnice za visoke modele istih morati izdvojiti 4100 kuna.

  • +7
Tenisice s potpisom brenda Alexander McQueen Izvor: Promo fotografije / Autor: promo