novi hit

Najpopularnije majice sezone nemaju otvorena leđa ni dekolte. Sada svi pokazuju - ramena

03.05.2023 u 06:36

Bionic
Reading

Sve je počelo prije nekoliko godina, kada su cut-out odjevni komadi zasjenili klasični dekolte, a ove sezone u fokus dolazi novi modni trend – topovi i majice otvorenih ramena

Zaboravite na duboke dekoltee i gola leđa - ove sezone svi pogledi bit će upereni na gola ramena. Da, ovog ljeta vladat će trend topova i majica bez ramena.

Zašto vam ovog ljeta baš treba top s otvorenim ramenima

Majice s otvorenim ramenima sjajne su jer su u isto vrijeme seksi i elegantne. Ne pokazuju previše kože (što ih čini odličnim izborom za one koji ne preferiraju duboki dekolte), već sasvim malo i nenapadno. Uz to, gola ramena vizualno izdužuju vrat, a upečatljiv nakit konačno dolazi na svoje. To uključuje lepršave viseće naušnice, ali i ogrlice kao što su chokeri i slično.

Još jedna prednost ovog sveprisutnog trenda je to da su modeli s otvorenim ramenima jako jednostavni. Mogu biti jednobojni ili ukrašeni blagim uzorkom, jednostavno napravljeni od žerseja ili rebraste teksture. Kroj sam po sebi gornjem dijelu daje poseban štih. A ovaj modni trend može se kombinirati na razne načine - kako za odlazak u ured, tako i za večernje izlaske.

Kako majice i topove otvorenih ramena kombinirati s ostatkom garderobe

Zbog svoje jednostavnosti ovi trendi topovi prvi su modni evergrin. Jednostavno odaberite modni trend u svojoj omiljenoj boji i kombinirajte ga uz široke 'mama traperice', elegantne hlače ili dugu suknju s volanima – trendi ljetni stajling je zagarantiran. Naravno, topići dugih rukava posebno su prikladni u prijelaznom razdoblju, a modeli s kratkim rukavima pravi su hit za ljetne vrućine.

Ako stajlingu poželite dodati malo francuskog chica, tu je svilenkasti rubac koji možete zavezati oko vrata – bit će to savršen stilski dodatak.

  • +9
Majice s otvorenim ramenima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije