NEMA JOJ RAVNE

Najljepša kraljica na svijetu u istom outfitu po peti put

03.09.2015 u 13:48

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bivša novinarka koja je postala španjolskom kraljicom nakon što se udala za kralja Felipea definitivno nije razmažena dama s kraljevskog dvora. Iako nosi skupocjenu odjeću i jedna je od najbolje odjevenih ljepotica među kraljevskom svitom, ne brine se ako ponovi outfit – i po nekoliko puta

Punim imenom Letizia Ortiz Rocasolano, lijepa kraljica svojim je šarmom osvojila cijelu Španjolsku, ali i žene diljem svijeta. Uvijek ima besprijekoran look, ali i ne boji se pomicati modne granice pa nije rijetkost vidjeti je u uskim trapericama, otkačenim prozirnim cipelama ili kožnoj haljini, što je još uvijek pomalo neobičan modni odabir za kraljevske dvore.
Recikliranje odjeće nije joj strano, a i rado nosi omiljene dizajnerske komade više puta. Promijeni tek pokoji detalj, poput remena i nakita, ili doda druge cipele, no u svakoj prigodi je elegantna i trendi, a njezina modna snalažljivost i odmjerenost za svaku su pohvalu.

Za jednu od obaveza u palači nije se libila ponoviti elegantan poslovni outfit po peti put, a radi se o jednom od najomiljenijih kraljičinih dizajnera,njemačkom modnom brendu Hugo Boss: bijelu košulju utaknula je u tamnu suknju s bijelim prugama različitih širina, s naborima u struku te dužine do koljena. Uz ovu je kombinaciju odabrala Pradine štikle špicastog vrha u popularnoj nude nijansi.

Elegantan i ženstven izgled postigla je zahvaljujući bijeloj košulji, vječnom komadu odjeće koji u svojim kolekcijama od 1981. redovito ima kraljičina omiljena dizajnerica Carolina Herrera, a ona uvijek ističe kolika je moć tog jednostavnog komada odjeće koji se može nositi u svakojkombinaciji.

'Volim bijele košulje jer mi dođu kao nekakva spasonosna dekica. Možete ih nositi uz bilo što. Najveća je draž bijele košulje u tome što ovisi o vama kako će je nositi', kaže Herrera.

Lijepa španjolska kraljica osim omiljenog modnog brenda Hugo Boss i kreacija američko-venecuelanske dizajnerice Caroline Herrere za svečane prilike rado bira haljine španjolskog dizajnera Felipea Varele, ali za dnevne obaveze nosi i krpice iz Manga ili Zare. Od cipela voli još jedan domaći brend, Magrit, te se trudi nositi što više dodataka i nakita sa španjolskim potpisom.