MARGOT ROBBIE

Najljepša holivudska plavuša otkrila tajnu blistavog tena

28.08.2018 u 12:10

Bionic
Reading

Prelijepa Australka Margot Robbie pokorila je filmski svijet svojim talentom i ljepotom, a nedavno je otkrila je kako izgleda njezina dnevna rutina njege kože

Slavna plavuša koja se proslavila ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta', u intervjuu za Elle je ispričala kako svoju kožu ne opterećuje s previše preparata.

Svoj besprijekorni ten, ova zgodna 28-godišnjakinja duguje sredstvima za njegu po sasvim prihvatljivim cijenama.

Iako si može priuštiti najskuplje proizvode, u kozmetičkoj torbici Margot Robbie naići ćete na brendove za koje ne treba iskeširati pravo bogatstvo.

'Budući da stalno putujem nisam u mogućnosti temeljito očistiti lice zato koristim nježne blazinice za čišćenje lica brenda Peter Thomas Roth. Nakon toga mi je lice svježe i blistavo', rekla je Margot koja hvali učinke svima dobro poznate kreme Bepanthen.

  • +8
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa Australka je oduševljena i sredstvom za osvježavanje kože francuskog brenda Caudalie Beauty Elixir čija je cijena 153 kune.

Balzame za usne izbjegava pa njeguje kožu Bepanthen kremom.

'Uvjerena sam kako se u balzamima nalaze sastojci koji ih samo dodatno isušuju pa ih ne nanosim. Zato radije stavljam na usne Bepanthen. Koristim je cijeli život', rekla je Margot koja je otkrila i da je vjerna proizvodima australskog brenda Bloc Cosmetics.

  • +14
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glumica kaže da joj jako odgovara i hidratantna krema brenda La Prairie čije proizvode koristi i njezina kolegica Angelina Jolie. Za ove proizvode ovog luksuznog treba izdvojiti 305 dolara (oko 1930 kn).

  • +18
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I za kraj je dala još jedan savjet.

'Ma kako god bila umorna kad idem na spavanje uvijek skinem šminku s lica', rekla je Margot koja je ovoga proljeća promovirala film 'Terminal' u kojem glumi u društvu poznatih imena poput Simona Pegga i Mikea Myersa.