UVIJEK JE ŠIK

Najglamuroznija europska kraljica obožava kožne hlače

17.06.2016 u 18:26

  • +8

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia poznata je po istančanom modnom stilu, ali i recikliranju omiljenih odjevnih predmeta pa se tako ovu lijepu bivšu novinarku i sadašnju kraljicu može i po peti, šesti put vidjeti u istoj kombinaciji

Štedljiva i moderna kraljica odjevne predmete omiljenih brendova, kao što su Hugo Boss, Felipe Varela, Carolina Herrera i španjolskih high street brendova rado kombinira, a nisu joj strana ni modna ponavljanja.

Tako je i ovaj put ponovno uskočila u omiljene kožne culotte hlače brenda Uterque koji nudi krpice nešto višeg cjenovnog ranga od puno poznatije sestre Zare. Uz kožne hlače odjenula je svilenu bluzu pink boje i crne Pradine salonke, a look je upotpunila naušnicama s crvenim i zelenim kamenčićima brenda Tous.

Omiljene kožne hlače trendovskog kroja iz proljetno-ljetne kolekcije poznatog španjolskog brenda krasi neobičan srebrni patentni zatvarač, a španjolska kraljica prvi ih je put nosila u veljači ove godine i to na otvaranju umjetničkog sajma ARCO u Madridu. Kombinirala ih je uz efektne štikle s vezicama, bijelu košulju omiljenog brenda Hugo Boss i pink sako Caroline Herrere.

Kožne hlače odjenula je i za službeno primanje u kraljevskoj palači Zarzuela u Madridu i to uz klasične štikle, tamniju bluzu s printom i crveni sako. Ponovno ih je odjenula prije mjesec dana kad ih je kombinirala uz šareni sako i sandale s vezicama, oboje s potpisom brenda Uterque.

Vidljivo je da se Letizia ne ustručava modno riskirati, s godinama je promijenila stil pa češće eksperimentira i pritom, očito, uživa u modnim igricama. Španjolska kraljica čijim venama ne teče plava krv nerijetko bira cipele s pomalo otkačenim detaljima, a jedna je od rijetkih kraljica koje se ne boje odjenuti kožne hlače ili, pak, kožnu haljinu. Od zaruka s tada još uvijek princem Felipeom, Letizia je uspjela izgraditi prepoznatljiv modni stil pa danas savršeno utjelovljuje modernu šik kraljicu. Vrijeme konzervativnih modnih kombinacija, strogih kostimića, visokih ovratnika i neupečatljivih haljina daleko je iza nje. Modna poigravanja zanimljivim krojevima, printovima i statement modnim dodacima isplatila su se jer uvijek izgleda šik i sofisticirano.