chic stil

Najelegantniji trend sezone: Ove suknje jedan su od najpoželjnijih komada

29.10.2023 u 20:14

Bionic
Reading

Nosive, udobne i svestrane, a pri tome i besprijekorno chic: plisirane suknje imaju baš sve potrebno da postanu vaš omiljeni komad odjeće

Iako smo dugačke plisirane suknje vidjeli kao hit komad na modnim revijama za sezonu proljeće-ljeto 2024., ulična moda pokazuje nam da se radi i o jednom od najprestižnijih trendova jesenske sezone.

I dok mini suknje nošene uz trendi visoke čizme viđamo na svakom koraku kao nepogrešivu ovosezonsku kombinaciju, mnogi su u potrazi za stilom koji odiše s ponešto više elegancije. Stoga na scenu stupaju upravo ovakve suknje, čiji su nabori definicija chica, a kroj je idealan za nošenje sve do samog kraja jeseni.

Kada je riječ o njihovom stiliziranju, plisirane suknje izvrsno će izgledati u kombinaciji s klasičnim blejzerom ili otmjenim košuljama, a uparene s mekanim pletivom tvorit će efektan kontrast toplih i hladnih materijala.

Uz to, stajlinzi ulične mode dokazali su njihovu svestranost te lako kombiniranje uz sve tipove obuće - od trendi visokih čizama preko udobnih balerinki do klasičnih cipela na petu.

Upravo ih njihova nosivost gotovo cijele godine, kao i prilagodljivost svim kombinacijama, promiče u jedan od najpoželjnijih komada ove jeseni - koji ćete garantirano nositi iznova i iznova.