FURA SVOJ STIL

Najbolje odjevena Hrvatica opet oduševljava

23.05.2015 u 11:07

Bionic
Reading

Lijepa Ljupka Gojić Mikić, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki ikad, neiscrpna je modna inspiracija. Njezine odjevne kombinacije svaki put su iznova potvrda da je titulu najbolje odjevene Hrvatice, koju joj je dodijelio naš modni kritičar Fashion Guru, dobila s razlogom

Ljupku, nažalost, rijetko možemo vidjeti u šetnji zagrebačkim ulicama, budući da veći dio godine živi u dalekom Japanu, gdje njezin suprug nogometaš Mihael Mikić igra za klub Hiroshima, no svoje inspirativne stylinge lijepa manekenka i majka dviju kćerkica redovito objavljuje na društvenim mrežama, pa se njezinim nepretencioznim modnim odabirima možemo diviti izdaleka.

Ovoga puta oduševila je zgodnom kombinacijom traperica tri četvrt dužine koje krase resice na dnu nogavica, ali i crnim efektnim topićem, napravljenim također od tankih svilenkastih niti.

Ljupka zna da su resice totalni modni hit, a nije im odoljela ni na čizmama do koljena od brušene kože u smeđoj boji koje je znalački iskombinirala s kratkom bijelom haljinicom u boho stilu, veselo pozirajući s mlađom kćerkicom, četverogodišnjom Milom u šetnji Hiroshimom.


Ne čudi što 32-godišnja ljepotica zna kako isfurati modne trendove, a pri tom ostati vjerna svom prepoznatljivom neopterećenom mladenačkom stilu, kad je prve korake u manekenskom svijetu napravila već s deset godina. Nakon brojnih odrađenih reklamnih kampanja, revija i editorijala, Ljupka se posvetila obiteljskom životu, ali i građenju svog modnog carstva Jolie Petit čije je zaštitni znak prepoznatljiv lik 'curice'. Modni brend je u međuvremenu proširila pa se osim odjevnih predmeta, u kolekciji nalaze i cipele i torbice.