UŽIVA NA JADRANU

Najbolje odjevena Hrvatica još je ljepša samo u bikiniju

02.08.2016 u 11:35

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić po mnogima je najbolje odjevena Hrvatica i to mišljenje dijeli naš dežurni modni kritičar Fashion Guru, a ovaj je puta nekadašnja manekenka oduševila besprijekornom linijom u bikiniju

Majka dviju djevojčica, šestogodišnje Jane i četverogodišnje Mile, modna dizajnerica i supruga nogometaša Mihaela Mikića već nekoliko godina živi u Japanu jer njezin suprug igra za klub Sanfrecce Hiroshima, ali kada god stigne, vraća se u Hrvatsku. Ljeti je to uvijek odmor na moru, a trenutno se Ljupka nalazi u Novalji gdje je na plaži pozirala u kupaćem kostimu s cvjetnim uzorkom.

??

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Iako više ne radi često kao model, prema fotografiji koju je objavila na Instagramu jasno je da se na modnu pistu može vratiti kada god poželi.

34-godišnja Ljupka u Japanu je najviše posvećena obiteljskom životu i dizajnerskoj karijeri što potvrđuju mnogobrojne fotografije na njezinu Instagram-profilu. No, kada objavi ovako lijepu fotku, pohvala, zasluženo, ima dvostruko više.

Na jednoj od prethodnih fotografija Ljupka nosi vruće hlačice uz bluzu kolegice i prijateljice Helene Šopar koja je sa sestrom nedavno lansirala prvu modnu kolekciju. Kako je Helena Šopar nedavno rekla, upravo je od Ljupke dobila korisne savjete kako pokrenuti vlastiti modni brend.

@soparcollection ?? @helenasopar @tamarasoparrebic #sopargirls ????

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)