od 1. do 8. ožujka

Nagradite svoje zube, a mi ćemo vas

02.03.2021 u 16:41

Bionic
Reading

Marvis kultne paste za zube zaludile su svijet pa tako i Hrvatsku. Osam jedinstvenih okusa, dvije četkice za zube, vodica za usta i neodoljivi paketi Marvisa originalan je dar za svaku prigodu

Baš zato vas povodom Dana žena Marvis vas daruje s Marvis četkicom za zube pri kupnji bilo kojeg proizvoda iz Marvis asortimana samo na www.delmerion.hr od 1. do 8. ožujka.

Znate li da su Marvis paste za zube na tržištu preko 60 godina? Nastale su u talijanskim brijačnicama kako bi muškarcima, posebno onima koji puše cigarete, bio uvijek svjež i odisao mentom. Menta je ujedno i temeljni sastojak u svim pastama - Jasmin Mint, Cimet Mint, Whitening Mint, Aquatic Mint, Anis Mint, Ginger Mint, Licorice Mint te Classic Strong Mint.

Naime, Marvis se ne razliku samo retro dizajnom od svih pasti za zube već i njegovom filozofijom. Živjeti život u svoj njegovoj punini znači osloboditi se uvriježenih okova svakodnevice, a Marvis je itekako uspio. Ove paste za zube transformirale su jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, a namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog. On teži izvrsnosti i luksuzu, pomiče granice suvremene umjetnosti i daje poseban dašak modernog u svaku kupaonicu.

One su od samog početka na glasu nekonvencionalnog, autentičnog i svakako, ispred svog vremena stoga ne čudi što je postao must have u svakom trendi kozmetičkom ormariću. Osim toga, nevjerojatno je fotogeničan uz svaki detalj, a vi možete biti sigurni da ćete osim genijalnih instagramičnih fotografija, dobiti i savršeni osmijeh.