FASHION GURU

Na službeni sastanak ministar Banožić je došao kao da ide u ophodnju šumom da vidi ima li lovokradica; iskreno, u ovim čizmama i kvazivojnoj uniformi podsjeća me na Fidela Castra

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 22.07.2021 13:25
  • Objavljeno 22.07.2021 u 12:46
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: MORH

Ministar obrane Mario Banožić trenutno se nalazi u službenom posjetu Sjedinjenim Američkim Državama, a njegovo izdanje za sastanak s guvernerom savezne države Minnesote Timom Walzom nije prošlo nezapaženo kod Fashion Gurua

Ministar Banožić odletio je preko Bare posjetiti američku saveznu državu Minnesotu. Da se taj put dogodio prije barem godinu dana, sigurno bi svi iz Vlade bili presretni jer bi pomislili da će možda biti prisutan i Trump pa da opale pokoji selfie, ali jok, ministar se našao s guvernerom savezne države. Da u Vladi nisu s protokolima baš 'na ti', primijetili smo to još kod bivše predsjednice, a ni sadašnji nije na visini. A znamo da nisu 'na ti' ni kada je odjeća u pitanju.

KGK se svakako oblačila, ali je barem znala kada treba odjenuti uniformu i ona je to mogla, ali primjećujem da se ministar obrane gubi u tome kada treba što odjenuti, a ja bih mu sugerirao da više nikad ne izlazi iz odijela kad je u funkciji ministra.

Na službeni sastanak ministar Banožić došao je kao da ide u ophodnju šumom da vidi ima li lovokradica, jer drugačije ne mogu objasniti njegov stajling.

Iskreno, podsjeća me na Fidela Castra u vrijeme Kubanske revolucije, isto tako se on oblačio. Kakva je ovo uniforma? Što ona predstavlja? Je li on vojno lice? Je li ovo službena odjeća Ministarstva obrane? Koliko pitanja, a dovoljno je pogledati njegova domaćina, gospodina Tima Walza, koji je vrhovni zapovjednik Nacionalne garde i koji je došao u odijelu, kako i priliči, a ustvari je on mogao paradirati u uniformi.

Hrvati su najpametniji u svemu pa je tako ministar odlučio uskočiti u čizme i kvazivojnu odjeću da bi bio veći frajer ili da bi pokazao kako je Hrvatska vojna sila. A dan prije, kada je bio u posjetu tvornici, stavio je na sebe odijelo, znači da ga je imao sa sobom. Trebao ga je gospodin Walz na kraju pozdraviti s 'neka Sila bude s vama', jer to nam je sada jedini spas.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!