FASHION GURU

Kad imaš tako zgodnu ženu na premijeri poput Ive Jerković sve drugo je manje bitno

  • 14.08.2023 u 17:19

  • Bionic
    Reading

    Sarajevo film festival krenuo je punom parom, a na crveni tepih donio brojna glamurozna izdanja vrijedna pažnje. Posebna stilska poslastica bila je premijera filma 'Samo kad se smijem' gdje je za oko našem Fashion Guru zapela glumica Iva Jerković

    Sarajevski festival je krenuo punom parom, tek je početak, a već su se po crvenom ćilimu prošetale velike svjetske zvijezde poput Bono Voxa ili Christy Turlington.

    Drago mi je da su se frajeri krenuli sređivati za ovakva događanja, jer smo do prije par godina viđali svakakva klošarska izdanja, no ove godine vidim fino sređene goste u smokinzima ili poput Slavka Sobina u prljavo roza odijelu.

    Dobra je bila ideja za njegova dva pojavljivanja na Sarajevskom festivalu, bijelo i roza, ali izvedba je malo kaskala za dizajnom.

    • +13
    Projekcija filma 'Samo kad se smijem' Izvor: Promo fotografije / Autor: Armin Durgut

    Ali manje su mi bitni frajeri, jer kad imaš tako zgodno ženu na premijeri poput Ive Jerković sve drugo je manje bitno.

    Glumica se odlučila za jednostavnu dugu haljinu, rebrastog materijala, slično kao ono za kanotijeru, tj. potkošulju na jedno rame, a visoki prorez i raspuštena smeđa kosa su bili sasvim dovoljni da Iva izgleda baš za crveni tepih.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.