MISICE NA OKUPU

Na Baliju se gleda samo u Lanu

06.09.2013 u 13:27

Bionic
Reading

Lana Gržetić, naša predstavnica na izboru za Miss svijeta, izvrsno se nosi sa svim obavezama koje djevojke imaju u Pan Pacific Nirwana Bali Resortu u kojem su smještene od 2. do 8. rujna, a nakon kojeg odlaze u Jakartu

'Resort je fenomenalan, priroda je očaravajuća, a druženje s djevojkama iz cijelog svijeta za mene je neponovljivo iskustvo. Organizacija odlično funkcionira, dobar dio dana smo angažirane kroz razne aktivnosti, a nađe se vremena i za odmor i zabavu. Moja cimerica je Sanda Gutić, Miss Bosne i Hercegovine i sretna sam zbog toga jer smo se od prvog trenutka 'kliknule' i super funkcioniramo. Sanda mi pomaže u trenucima nostalgije kada mi misli polete prema mojoj obitelji i na moj dragi Kvarner', poručuje Lana iz daleke Indonezije.

Na fotografiranju je Lana blistala u svoj svojoj ljepoti te se sjajno predstavila i u intervjuu za videoprofil, a možete pogledati i videosnimku:

Ovogodišnji izbor za Miss svijeta poseban je po rekordnom broju pristiglih predstavnica, čak 132 djevojke došle su u Indoneziju braniti boje svojih zemalja. Izbor se održava pod sloganom: 'The Miss World Festival of Beauty & Culture', a jedan od najvažnijih segmenata je i 'Ljepota sa svrhom', plemenita aktivnost izbora kroz koju su tijekom godina prikupljena golema financijska sredstva u humanitarne svrhe.