ŽIVCIRA IH

Muškarci ovo ne podnose kod žena

16.05.2014 u 14:26

Bionic
Reading

Možete li zamisliti što muškarcima smeta kod žena? Iako ih obožavaju, neke im stvari zbilja idu na živce. Neke navike kupovanja, nedostatak pojma o vremenu, previše make-upa i još dosta toga

Kad su muškarci u pitanju, i žene njima mogu kao iz topa uzvratiti što ih nervira. To što ne znaju slušati, što im je ego kao planina, opsjednutost sportom…
No pustimo sad njih. Evo što oni ne vole kod žena. Iako su žene, naravno, savršene.

Previše make-upa
Možda se čini iznenađujuće, no muškarci zbilja na ženama ne vole vidjeti previše make-upa. Šminku bi trebalo minimalno nanositi, a s tim se slažu i vrhunski vizažisti. Prirodan izgled s malo šminke puno je ljepši.

Prigovaranje
Muškarcima ide na živce kad im žene prigovaraju, daju instrukcije, savjete što, kako i kada činiti. Možda ih podsjećaju na mame, a to svakako nisu.

Kada ne znaju podnijeti šalu
Muškarci vole samopouzdane žene koje se znaju našaliti na svoj račun, a one koje se mrgode i negoduju, u najmanju ruku ih nerviraju.

Uspoređuju ih s bivšima
Ovakvo je ponašanje veliko ne. Postoje razlozi zašto je bivši ostao bivši, a aktualni partner pored vas. Sigurno ih ne zanima kako je vaš bivši imao genijalan posao. Sjetite se muškog ega.


Njuškalokoje sve kontrolira
Iz takta ih može izbaciti i žena koja im pregledava mailove, poruke, Facebook. Veza bi se trebala temeljiti na povjerenju. Imajte to na umu.

Opsjednutost težinom
Većini muškarac izgled nije bitan onoliko koliko žene misle. I, da, zdravo je vježbati i hraniti se zdravo, no postoji granica nakon koje opsjednutost zdravim načinom života i kilogramima postaje iritantna. Ako usto još i njemu brojite kalorije, vrijeme je da popustite.

Pretjerana ljubomora
Ljubomorni ste na prijateljice, na njegove kolegice. Na ženu koja je prošla pored vas koju je primijetio. Ako je tip koji šarmira, popričajte s njim ili to jednostavno prihvatite.

Izjavu 'Ma nije mi ništa'
A očito je da vam je nešto.

Nastojanje da ga se promijeni
Zaljubili ste se u njega takvog kakav jest, ali forsirati da se promijeni a on ne želi, jako je naporno. Što se više trudite, to će on dalje pobjeći.

Kašnjenje
Žele da se potrudite i odate mu poštovanje, a ne da ga puštate da svaki put čeka. Kašnjenje ionako nije pristojno.

Ženske serije i realityje
Sačuvajte ih za samo svoje vrijeme, a nemojte ga gnjaviti da s vama gleda.

Korištenje seksa kao oružja, ucjene, kazne
Nema ništa privlačno u ženi koja koristi seks odnosno uskraćivanje seksa kao kaznu, ucjenu ili način da dobije što želi. Ako vas otkrije, mogao bi se razočarati.

Opsjednutost šopingom
Neki muškarci nikada neće shvatiti žensku ljubav prema kupnji. Kako biste mu uopće objasnili zašto toliko volite svoje nove cipele.

Ne čuvaju tajne
Svaki detalj ili sitnicu iz veze izbrbljate prijateljicama. Analizirate na kavi. Loše. Loše.