NE PALI IH

Muškarci na ženama ne vole crveno donje rublje

10.02.2010 u 13:57

Bionic
Reading

Iako je crveno donje rublje na glasu kao najseksi izbor ako se želite svidjeti muškarcima, istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je upravo suprotno

Više od polovice britanskih muškaraca kaže da im je crvena najmanje omiljena boja kad je u pitanju donje rublje te da im je puno draža crna. Istovremeno, gotovo dvije trećine žena smatraju da bi ih njihovi muškarci najradije vidjeli u crvenom grudnjaku i gaćicama.

Crvena boja često se smatra najseksipilnijom bojom rublja, kao i da se žene u njemu osjećaju naročito seksi. Nova studija provedena u Velikoj Britaniji pokazala je pak da je crvena kao najpoželjnija boja donjeg rublja tek običan mit.

Crveno donje rublje smatralo se najpoželjnijim poklonom za Valentinovo, no prema najnovijem istraživanju ispada da u spavaćoj sobi crvena boja zapravo najmanje pali.

Više od pedeset posto anketiranih muškaraca crvenu je stavilo na sam vrh najmanje omiljenih boja za rublje, 18 posto smatra da je to ružičasta, a 11 posto najgorom bojom smatra boju kože.

Ovi podaci zasigurno će zabrinuti mnoge žene budući da ih je više od 60 posto priznalo da je kupilo crveno rublje kada su htjele impresionirati svoje ljubavnike.

Muškarci međutim, imaju omiljenu boju, a to je crna. Odmah iza nje je bijela.