SVE JE LJEPŠA

Može li Jennifer Lopez biti više seksi?

21.03.2017 u 11:26

Bionic
Reading

Jennifer Lopez obožava kreacije u kojima može pokazati svoju zanosnu figuru

Zavodljiva Latina koju možemo vidjeti i u seriji 'Nijanse plave', u ulozi predane istražiteljice njujorške policije Harlee Santos, naprosto blista.

I u 47. godini J.Lo mami zadivljene poglede u svojim seksi opravicama.

Jennifer je u sretnoj vezi s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, a bila je mamac za poglede na predstavljanju novog plesnog natjecateljskog showa pod nazivom 'World of Dance'.  

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odabrala je bogato ukrašenu crnu haljinu dubokog dekoltea i visokog rasporka, a ovaj smjeli outfit začinila je vrtoglavim štiklama, savršenim make-upom i besprijekornom frizurom.

Njezin mladolik izgled rezultat je, kako kaže, dugogodišnje predane njege.

'Kad imate od 25 do 30 godina, vaša ljepota je rezultat majke prirode, a nakon toga onoliko koliko se sami trudite. Nisam se nikad sunčala, ne pušim i ne pijem. Ne pijem ni kavu. Sve to utječe na bore i postara vas. Jako pazim na prehranu i jedem puno zelenog povrća', rekla je J.Lo za Us Weekly, dodajući i da svaki dan meditira oko 20 minuta i trudi se odspavati osam sati.

Lijepoj glumici i pjevačici u spomenutom će se showu pridružiti Jenna Dewan Tatum, a i ona je izgledala senzacionalno u crvenoj kombinaciji otkrivši vitke noge.

Lopez će biti i producentica showa, a u žiriju će sjediti i Derek Hough i Neyo.