FASHION GURU

Morski stajling Severina je začinila statusnim simbolima; uz Diorovu torbicu, našao se tu, u slučaju da iznenada zapuše sjeverac, i klasični Burberryjev baloner

 • 03.06.2020 u 15:22

 • Bionic
  Reading

  Severina stajlingom inspiriranim morem priziva ljeto. Uz klasičnu mornarsku majicu na prugice, kraći modri sako sa zlatnim gumbima i traperice ravnih nogavica, popularna pjevačica nabacila je dva statusna simbola: Diorovu torbicu i Burberryjev baloner

  Ajde, vidim da se sve polako vraća u normalu, čak nas je i Severina počastila manjim bračnim zavrzlamama. Kako bi rekli, bitno da se piše. Osim kuće i pozornice, jedno od njenih uobičajenih mjesta koja posjećuje je i sud, na kojem se i dalje bori za pravo majke.

  Modna kombinacija koju nam je priuštila prava je trendovska i morska. Nedavno je objavila na Instagramu sliku u badiću, iz koje zaključujemo da sigurno priželjkuje more pa je i ovaj put sva u plavim nijansama.

  Severina dolazi na sud Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

  Morski look, osim mornarskom majicom, upotpunila je naušnicama u obliku zvijezde. Sve to začinila je, naravno, skupocjenom torbicom, s potpisom Diora, a našao se tu za svaki slučaj, ako iznenada zapuše sjeverac, klasični Burberryjev baloner.

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.