FASHION GURU

Jelena Rozga još je više 'hot', ali očekivao sam ipak malo više glamura za njemačke Hrvate

  • 10.12.2023 u 16:55

  • Bionic
    Reading

    U Frankfurtu je gorilo od hrvatskih estradnjaka; famozna 'Hrvatska noć', najveći koncert Hrvata u iseljeništvu, okupio je 10 izvođača, a svu pozornost očekivano je ukrala Jelena Rozga

    U Frankfurtu, kao i svake godine, priređuje se 'Hrvatska noć', a s obzirom na odljev Hrvata, to više nije kao nekad, kada su se takve večeri radile u hotelu ili nekoj manjoj dvorani. To je sada postao dernek sličan kao onaj neki dan u zagrebačkoj Areni.

    Redali su se izvođači, poput Škore, koji se natjecao sa Žerom iz Crvene jabuke tko će imati bolji prsluk…

    Bilo je veselo, a na pozornicu je došao i izbornik Dalić, ne znam zaista kojim povodom, ali eto - valjda da uveseli dijasporu.

    • +21
    Hrvatska noć u Frankfurtu Izvor: Pixsell / Autor: IGOR SOBAN/PIXSELL

    Petar Grašo je odlučio bijelu košulju zamijeniti crnom, jer ipak pjeva našim iseljenicima u frankfurtskoj Areni.

    Sigurno je najviše ovacija dobila Rozgica jer je sad još više hot, ne samo zbog izgleda, već i interesa javnosti nakon nedavnog gostovanja na koncertu Prijovićke u zagrebačkoj Areni. Rozga od sada samo Arene priznaje i, naravno, ultrakratke haljine.

    • +17
    Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Igor Šoban

    Ona inače zna kako treba biti odjevena u svakoj prigodi, ali ovaj put sam očekivao ipak malo više glamura za njemačke Hrvate od ove kožne haljine.

    Lako je kad se Škoro i Žera stope s crnom pozadinom i ne vidiš ih, ali da se naš Jelenko stopi, to nije dobro, nju svi žele vidjeti, a ne samo čuti. Sigurno ima puno nastupa i već joj je dosta presvlačenja, tako da ću strpljivo čekati i pisati svoju listu dobrih i loše odjevenih u ovoj godini.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.