LJEPOTICA OTKRILA

Monica Bellucci: 'Nemam problema s golotinjom'

20.12.2010 u 08:20

Bionic
Reading

Poznata svjetska ljepotica Monica Bellucci posjetila je prošli tjedan Ljubljanu, a hrvatskim je novinarima priprijetila da će u Hrvatsku doći na dulje vrijeme

Najljepša Europljanka u Hollywoodu, bila je u kratkom posjetu slovenskoj metropoli. Tamo je sudjelovala u otvaranju preuređene ekskluzivne robne kuće, te je za petosatni dolazak zaradila oko 500 tisuća eura, točnije za svaki sat proveden u Sloveniji s kćerkicom postala je bogatija za 100 tisuća eura, a došla je privatnim avionom.

Sve detalje donio je novinar 'Red Carpeta' Nenad Hervatin koji je s Monicom pričao na talijanskom i francuskom jeziku. Monica se čak tri puta snimala bez ijedne krpice na sebi, pa je bez problema odgovorila na pitanje što misli o golotinji.

'Dolazim iz svijeta mode i nemam problema s nagošću. Na revijama cure nose prozirne haljine i dobro se osjećaju u svom tijelu. U mojoj obitelji se nagost smatrala prirodnom stvari, a i snimila sam dosta filmova gdje koristim svoje tijelo kao instrument. Volim jezik tijela', rekla je prekrasna Bellucci.

Nenad Hervatin htio je potvrditi glasine da svjetski poznata glumica ne živi sa suprugom, nego da žive u odvojenim kućama: 'Ne znam gdje ste to pročitali. Moj suprug i ja dosta putujemo, pa nismo zajedno, ali živimo zajedno kad smo u istom mjestu.'

Monica je 'Red Carpetu' rekla da ne radi puno, jer joj je rad užitak. Informacija koja odgovara našoj turističkoj promociji jest ta da će doći u Hrvatsku. 'Već sam bila u Hrvatskoj, ali ovaj put ću ostati dulje', obećala je.

Kevin Costner također je već posjetio Hrvatsku. 'Uživao sam u ljepoti Jadrana i odlučio da ću dovesti drage ljude da vide te ljepote', rekao je Kevin koji je u Sloveniju došao privatnim avionom, a honorar za svoj nastup donirao je u dobrotvorne svrhe.