SVE RASPAMETILA

Monica Bellucci golica maštu prekrivena kavijarom

05.02.2017 u 20:31

Bionic
Reading

Očaravajuća talijanska diva Monica Bellucci podsjetila se kako joj je lijepo bilo na snimanju ispred foto objektiva Fabrizija Ferrija i još jednom sve podsjetila zašto je za mnoge godinama jedna od najsenzualnijih glumica na svijetu

Prije nekoliko je dana 52-godišnja glumica na crvenom tepihu u glamuroznoj crnoj večernjoj haljini zasjenila zvijezde poput Olge Kurylenko, Diane Kruger, Lily Rose Depp, Constance Jablonski ili britanske pjevačke zvijezde Pixie Lott, a sada je opet mnoge zadivila objavom fotografije iz prošlosti.

Monica je na svome službenom profilu na Instgramu objavila fotografiju sa snimanja iz prošlosti, a vidi se da pozira naga, prekrivena kavijarom. Tamnokosa diva uopće nije opterećena svojim godinama, barem tako tvrdi pa kaže da je bizarno što glumice žele izgledati po dvadeset  godina mlađe.

Sasvim suprotno slavnim damama koje rado javno govore o svojem zdravom stilu života s jako puno vježbanja i bez poroka, mediteranska ljepotica poput prave Talijanke uživa u svim blagodatima života: 'Nisam osoba koja će se probuditi u šest sati ujutro kako bi išla u teretanu. Kada poželim poraditi na liniji, samo nekoliko dana smanjim konzumaciju tjestenine. Iskreno govoreći, obožavam jesti torte i tjesteninu uz čašu dobrog vina i cigaretu'.