MODNI PROBLEMI

Monegaška princeza na mukama zbog nestašne haljine

06.07.2016 u 16:08

  • +4

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlotte Casiraghi bila je zvijezda gala večere koju je organizirala Zaklada Vogue, a tom je prigodom blistala u mini haljini sa zlatnim cvjetnim aplikacijama i dugačkim crnim velom koji joj je stvarao probleme dok je hodala

Na gala večeri u organizaciji Zaklade Vogue, koja je prikupljalasredstva za pariški muzej mode Palais Galliera, svojom pojavom sve jeočarala ljepotica plave krvi Charlotte Casiraghi, unuka slavne američkeglumice Grace Kelly.

Monegaška princeza Charlotte Casiraghi tom prigodom blistala je u mini haljini koju je osim efektnih zlatnih aplikacija krasio dugačak crni veo.

Lijepa princeza izgledala je poput manekenke u haljini od crnog tila sa zlatnim ukrasima i tirkiznim kamenčićima, no dugački crni veo stvarao joj je poprilične probleme dok je hodala jer joj se motao oko nogu.

Zanimljiv styling jedina kći Caroline od Monaca upotpunila je zlatnom torbicom i efektnim crnim cipelama sa zlatnim remenčićima.

Lijepa princeza godinama je zaštitno lice modne kuće Gucci i to njihove jahačke kolekcije jer je strastvena jahačica, a bila je i zaštitno lice Guccijeve make up kolekcije.

Priznaje da se ne boji eksperimentirati sa šminkom. 'Nikad me nije strah koketirati s intenzivnijim bojama, jarkim ružem ili glitterom', kaže lijepa princeza i otkriva da dok jaše ne koristi šminku, već samo stavi malo tekućeg pudera da izgleda zdravije. 'Kad jašem, želim izgledati jednostavno, a jahanje je elegantan sport', kaže Charlotte Casiraghi, a Guccijeve kreacije ne nosi samo dok trenira i natječe se, već i privatno.

Lijepa brineta započela je suradnju s tom luksuznom talijanskom modnom kućom još dok je kreativna direktorica bila Frida Giannini, a nastavila ju je i kad je kormilo preuzeo Alessandro Michele, čije kreacije rado nosi.

Otkriva da najviše voli Guccijeve torbe: 'Njihove torbe su najljepše. Ne volim torbice koje su previše brendirane, na kojima logo upada u oči. Više volim klasiku i jednostavnost, a najčešće nosim model Soho jer je praktičan baš zbog svojih malih dimenzija.'