MODNE DVOJBE

Mokasinke, tenisice ili štikle? Evo koju je obuću najbolje nositi uz traperice

11.03.2022 u 06:54

Bionic
Reading

Vječiti traper zauzima i dalje vrlo važno mjesto u garderobama trendseterica, a nakon što smo dvije godine nosili sportske kombinacije u kojima su prevladavale tajice ili udobne joggerice, vrijeme je da ponovno uskočimo u traperice

Traperice su nezamjenjiv modni klasik, a usprkos promjenjivim trendovima, nikad ne izlaze iz mode.

Mijenjaju se samo njihovi modeli pa nakon vladavine skinny traperica ponovno se nose udobniji krojevi ravnih nogavica ili oni baggy stila, kakvi su bili hit u 90-ima.

  • +16
Trendi traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Nordstromova stilistica, iskusna Sandy Koszarek velika je ljubiteljica traperica, a otkrila je svoje favorite kad se radi o obući koja po njezinom mišljenju najbolje izgleda kad se kombinira s traperom.

AIR JORDAN dominacija

Jednostavno, a efektno izdanje: Brineta sa zagrebačke špice pokazala kako se nose kultne tenisice

Pogledaj galeriju

Ako ste i vi ljubiteljica traperica, zasigurno će vas zanimati uz koju obuću ih je najbolje kombinirati. Dobra je stvar da nema strogih pravila pa svoje omiljene jeans hlače slobodno spojite i s popularnim robusnim mokasinkama, tenisicama, štiklama...

Loaferice

Popularne loaferice, odnosno mokasinke vratile su se u velikom stilu i možemo ih vidjeti na stopalima brojnih trendseterica, od Kendall Jenner pa do Dakote Johnson. I njihov je dodatni plus, osim udobnosti, to što nevjerojatno dobro izgledaju u kombinaciji s trapericama.

Gležnjače s četvrtastim vrhom

Elegantan look koji nikad nije out možete postići i ako spojite kožne gležnjače s npr. trapericama bootcut kroja ili trendi trapezicama.

Bijele tenisice

Ovo je klasični modni spoj koji spada u bezvremenske klasike. Bez obzira radi li se npr. o popularnom eco friendly brendu Veja ili o npr. neodoljivim starkama, ovakvom kombinacijom nikad ne možete pogriješiti.

Chelsea gležnjače

Usprkos brojnim trendovima, ovaj model gležnjača još uvijek je vrlo visoko na ljestvicama popularnosti, a osobito dobro izgleda ako ga kombinirate s trapericama ravnih nogavica.

Klompe

Donedavno zapostavljena obuća ponovno je in, pa ako vam se sviđaju takvi modeli, možete ih spojiti s trapezicama kako biste postigli ležernu vibru ludih sedamdesetih.