IVA ŠARIĆ:

'Moj Jerko najdivniji je na svijetu'

30.04.2013 u 11:05

Bionic
Reading

Iako je donedavno koračala modnom pistom, danas Iva Šarić uživa u obiteljskom životu sa suprugom Jerkom Lekom i sinom Carlosom

'Ponekad mi nedostaje užurbana atmosfera, jurnjava s castinga na casting, ispijanje kave prije revija, druženja… Kad se toga zaželim, odradim neki posao, pa sam onda mirna idućih godinu dana. Sada je moja preokupacija Carlos, koji mi ne dopušta da previše razmišljam o tome  jer je sada on naše središte svijeta', rekla je manekenka Iva Šarić u intervjuu za Story.

Za ljubav sa suprugom kaže da je bila na prvi pogled. 'Odmah sam znala da je to - to. Ipak, pustili smo da vrijeme pokaže svoje i da se bolje upoznamo. Naime, bila sam vrlo mlada, a Jerko je živio u inozemstvu. Kad se toga sjetim, ne znam odakle nam toliko snage i hrabrosti za neke postupke', kaže Iva.

O Jerku kao ocu ima samo riječi hvale.'Divan, zapravo najdivniji na svijetu, jako pažljiv, susretljiv i emotivan. Ništa mu nije teško i od samog početka sudjeluje u svemu', rekla je Iva koja iako izgleda besprijekorno kaže kako u kozmetičke salone odlazi samo na depilaciju i pedikuru. Sve ostalo obavlja sama.