KRALJEVSKI SKROMNO

Mogu imati sve što požele, a one nose iste krpice

16.12.2015 u 15:17

Bionic
Reading

Najbolje odjevene dame s kraljevskih dvora, poput Kate Middleton, jordanske kraljice Ranie ili španjolske modne ikone Letizie, veže strast prema modi, ali sve tri često odijevaju iste omiljene krpice iako si mogu priuštiti što god požele

Omiljena britanska princeza Kate Middleton voli jednostavan i elegantan stil, a kada joj se svidi koja haljina, štikle ili kaput, ne libi se nositi ih više puta bez obzira na kritike da se ponavlja. Jedna od omiljenih haljina sigurno je i ova crvena s potpisom Alexandera McQueena. Kate je tako za božićnu proslavu u centru Anna Freud još jednom odlično odabrala, jer crvena haljina odgovara blagdanskom raspoloženju. Vojvotkinju često možemo vidjeti u kreacijama britanskih dizajnera i modnih kuća, a rijetko kada iznenadi drugačijim odabirom, kao što je nedavno zasjala u čipkastoj haljini Dolce&Gabbana.

Kraljica Rania godinama se nalazi na listama najbolje odjevenih osoba s kraljevskih dvora te je uvijek sofisticirana, a mediji često naglašavaju kako stilom, posebice dugom kosom, parira Kate Middleton. No i ona rado reciklira odjeću pa je tako na dodjeli nagrada najboljim učiteljima u 2015. još jednom bila elegantna u bijeloj haljini Petera Pilotta. Rania je istu haljinu i još nekoliko krpica iz aktualne jesenske kolekcije poznatog dizajnera, nosila krajem rujna na UN-ovom summitu u New Yorku, pa čak i vrlo sličnu frizuru s ispletenom kosom.

Kraljevskim damama koje vole reciklirati lako se može pridružiti i Letizia, bivša novinarka koja se udala za španjolskog kralja Filipa. Jedna od najdražih sigurno joj je kožna haljina s potpisom omiljenog modnog brenda, njemačkog Huga Bossa. Osim što je nekoliko puta nosila kožnu usku haljinu u boji pijeska, ima i sličnu boje crnog vina, također s potpisom Huga Bossa. Budući da je kao kraljica nosila izazovne kožne haljine, teško je bilo ne primijetiti hrabar styling, ali ona rado nosi i odjeću španjolskog dizajnera Felipea Varele, također po nekoliko puta.