ISABELLE HUPPERT

Modno neustrašiva: Slavna Francuskinja dominirala u stajlinzima koji 'skidaju' godine

26.02.2024 u 14:09

  • +9

Isabelle Huppert

Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Završeno je 74. izdanje Berlinalea, a francuska diva Isabelle Huppert na njemu je predstavljala dva filma - 'A Traveler’s Needs' južnokorejskog redatelja Hong Sang-sooja i 'My New Friends' Francuza Andréa Téchinéa

‘Ona je elegantna i bezvremenska, ali uvijek je na rubu nečega, između dvije strane, tame i šika. U slučaju Isabelle dominira nonšalantnost, no postizanje ravnoteže je ključno’, za modnu bibliju Vogue svojedobno je izjavio stilist Jonathan Huguet, koji dugi niz godina brine o modnom izričaju 70- godišnje Isabelle Huppert.

Da modna vizija Gruzijca Demne Gvasalije u Balenciagi odgovara njezinom modnom senzibilitetu, francuska diva dokazala je u brojnim prilikama, pa tako i ovogodišnjem izdanju filmskog festivala u Berlinu.

U njemačkoj prijestolnici pojavila se s dva filma, a kao zaštitno lice Balenciage kreacije ove modne kuće očekivano je nosila od jutra do mraka.

Na dnevnoj promociji filmova njezinim izdanjima uvjerljivo su dominirali crni komadi strogog kroja, poput dugog kaputa na dvoredno kopčanje i s naglašenim ramenima u maniri 80-ih, s kakvim se pojavila i na crvenom tepihu.

Posebno zanimljivo bilo je njezino večernje izdanje stvoreno za premijeru južnokorejskog filma 'A Traveler’s Needs', koji je na ovogodišnjem Berlinaleu uspio osvojiti Srebrnog medvjeda.

Na crvenom tepihu premijere dominirala je u zelenoj haljini presvučenoj šljokicama, koja je činila neodoljiv kontrast njezinoj riđoj kosi.