HIT SEZONE

Modni trend koji će vas osvojiti ženstvenošću i seksipilom

14.01.2017 u 08:00

  • +19

Trendi krpice od tila

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Uz baršun, kao ključni trendovski materijal u aktualnoj sezoni ističe se til te krasi mnoštvo odjevnih komada

Krpice s dodatkom tila zavladale su brojnim kolekcijama poznatih brendova poput modne kuće Gucci, Moschino i Marc Jacobs

U mnoštvu trendovskih komada s dodatkom romantičnog tila ove sezone ističu se suknje u plisiranoj ili ravnoj formi, a osobito su zanimljivi modeli u puderastim ružičastim nijansama koji podsjećaju na suknju balerine ili onu koju je nosila Carrie Bradshaw iz uvodne špice kultne serije 'Seks i grad'.

New pics at www.stellawantstodie.net #ootd #tulleskirt

Fotografiju objavljuje I'm María (@stellawants2die)

Trend krpica od tila započeo je s modelima haljina koje više nisu isključivo rezervirane za spavaću sobu. Posebno su popularne kombinacije dugih prozirnih haljina koje se po novom nose uz par hlača, tajica ili traperica.

Ženstveni dojam koji odašilje til najbolje će djelovati uklopljen u stilom suprotne komade poput robusnih bajkerskih čizama. Kao odlična alternativa krpicama u potpunosti stvorenima od tila pokazat će se predimenzionirane majice ili haljine s dodatkom tog materijala na porubima, kojima vrve police high street brendova.

Iako je riječ o iznimno tankim i često potpuno prozirnim komadima, dizajneri ih u jesenskoj sezoni vide kao glavni alat pri slojevitom načinu odijevanja. Koliko je trend krpica od tila popularan, osim blogerica potvrđuju brojne slavne ljepotice poput glumice Jennifer Lawrence i Viktorijine anđelice Alessandre Ambrosio, aone su nedavno uočene u zavodljivim primjercima dugih i slojevitih suknji od tila, dokazujući da odlično funkcioniraju u dnevnim i svečanim prilikama.