HIT GODINE

Modni trend kojem strelovito raste popularnost iz mjeseca u mjesec

04.02.2019 u 14:39

Bionic
Reading

Sudeći prema aktualnoj ponudi lanaca trgovina uličnom modom i renomiranih dizajnerskih imena, 2019. godinu u modnom smislu nesumnjivo će obilježiti zmijski uzorak

Polako i sigurno modna industrija posljednjih sezona probila se kroz životinjsko carstvo crpeći inspiraciju iz svih vrsta velikih i malih stvorenja. Od leoparda, dalmatinera do zebre i krave, modna industrija ponudila je eklektičan safari, a 2019. godina uvjerljivo će proći u znaku zmije.

Prema navodima predstavnika šoping aplikacije LiketoKnowIt od kolovoza 2018. godine pretraga za modnim komadima ukrašenim zmijskim uzorkom svakog mjeseca porasla je za nevjerovatnih 300 posto. Od svih raspoloživih životinjskih uzoraka, zmijski je jedan od najatraktivnijih o čemu dovoljno govori činjenica da krasi mnoštvo odjevnih komada, dodataka i obuće poput čizmi do pola lista kakve su 90-ih godina nosile članice poznatih ženskih grupa.

Kao što je slučaj s brojnim upečatljivim uzorcima životinjskog podrijetla zmijski uzorak, ukoliko se dobro 'dozira' može itekako izgledati elegantno i sofisticirano, stoga modni eksperti sugeriraju da se odlučite za jedan 'statement' komad poput kaputa, haljine, cipela ili torbe kako ne biste pretjerali i proizveli kontraefekt.

ULIČNA MODA

Trendseterice sa špice dokaz su da je životinjski print sve što trebate ove jeseni

Pogledaj galeriju