U VELIKOM STILU

Modni trend 90-ih zaludio slavne dame i blogerice

27.05.2016 u 14:06

  • +2

Povratak modnog trenda 90-ih

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Od takozvanih choker ogrlica, mom jeansa, pa sve do jednodijelnih kupaćih kostima i trikoa – stilske smjernice 90-ih nalaze se u posebnom fokusu modne industrije. Ovom nizu krpica i modnih dodataka sada se pridružuje zaboravljena i nanovo aktualizirana kombinacija sastavljena od majice i haljine koju posljednjih mjeseci ne prestaju prakticirati slavne dame i utjecajne blogerice

Kombinaciju majice i haljine utjecajne blogerice i slavne dame često rekreiraju pomoću takozvane slip haljine. Riječ je o svilenoj haljini nalik spavaćici koja uzastopno slovi za trendovski komad već nekoliko sezona.

Posljednja u nizu zvijezda koja nije odoljela ovom trendu 90-ih zvijezda je serije 'Seks i grad'. Na nedavnom gala događanju, glumica Sarah Jessica Parker pojavila se u Valentino haljini iz kolekcije jesen - zima koju je kombinirala s mornarsko plavom majicom ispod plastične, prozirne haljine ukrašene zakovicama.

Da pažljivo prati trendove, nedavno je dokazala i kraljica ulične mode Jessica Alba. Najnoviju casual kombinaciju Jessica je oplemenila mornarsko plavom haljinom sa sitnim detaljem prugica koju je spojila uz običnu bijelu majicu, trendovske bijele tenisice i tamnoplavi baloner.

Kombinaciju slip haljine s majicom isprobala je i jedna od najpopularnijih djevojaka današnjice - Kendall Jenner. Kremastu slip haljinu ova članica klana Kardashian uklopila je u kombinaciju potpomognutu običnom bijelom majicom i bež čizmama iznad koljena.

Trendovske slip haljine koje uglavnom stižu s izrazito tankim naramenicama i dubokim dekolteom često predstavljaju izazov za nošenje. U kombinaciji s običnom majicom navedeni problem postaje prošlost, a finalan rezultat je trendovski retro izgled kojim ne možete pogriješiti.