predmet žudnje

Modni stil princeze Diane bio je daleko ispred vremena: Jakna koju je nosila prije gotovo 30 godina danas je vrući trend

09.02.2022 u 10:40

Bionic
Reading

Britanska princeza Diana tijekom života kreirala je brojne nezaboravne modne trenutke, a neki modni komadi koje je nosila jako se dobro pamte i danas. Mnogi stručnjaci čak napominju da je princeza Diana po pitanju mode i stila bila daleko ispred svog vremena, a tome u prilog ide i slavna crvena jakna

Nakon što je u petoj sezoni serije 'Kruna' ponovno oživljena slavna osvetnička haljina, serija koja se bavi životom britanske kraljevske obitelji prikazala je još jedan nezaboravan modni trenutak. Glumica Elizabeth Debicki, koja tumači lik princeze od Walesa, pokazala je stajling koji je uistinu izdržao test vremena.

Primijećena na snimanju na ulicama Londona, 31-godišnja Debicki nosila je upečatljivu crvenu puffer jaknu, crnu vestu visokog ovratnika, crne tajice, plavu šiltericu te smeđe kaubojske čizme.

  • +2
Elizabeth Debicki Izvor: Profimedia / Autor: Perry Smylie / MirrorPix / Profimedia

Ovaj stajling upečatljivo je podsjećao je na jedan od sjajnih stajlinga koji je princeza nosila tijekom skijanja u Austriji 1994. godine. Dio stajlinga koji je svakako privlačio najviše pažnje bila je crvena puffer jakna, model kakav bi se bez problema mogao odjenuti i danas, gotovo 30 godina kasnije.

Naime, puffer jakne obilježile su ovu modnu sezonu i predstavile se kao jedan od najpoželjnijih modnih komada.

Osim jakne, istaknuo se vječni par crnih tajica te par smeđih kaubojskih čizama, modela kojem modni stručnjaci predviđaju veliki modni povratak. Koliko je ovakav stajling princeze Diane bezvremen, dokazuje i činjenica da se vrlo slične stajlinge moglo vidjeti i na 'it' djevojkama kao što su Emily Ratajkowski, Bella Hadid i Hailey Bieber.

  • +18
Pufaste jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije