CARMEN IOHANNIS

Modni okršaj: Rumunjska prva dama 'prešišala' Brigitte Macron

25.08.2017 u 11:02

Bionic
Reading

Nakon službenog posjeta Austriji francuski predsjednički par Macron uputio se u Rumunjsku, u kojoj ih je dočekao predsjednik Klaus Iohannis u društvu besprijekorno dotjerane supruge

U posjetu Austriji Brigitte Macron plijenila je pozornost u crvenoj haljini omiljena brenda Louis Vuitton, a dolaskom u Rumunjsku ponovno se odlučila za kreaciju identična kroja.

Haljini ponoćnoplave boje iznad koljena pridružila je odgovarajuću jaknu upečatljiva patentna zatvarača, a od modnih dodataka i ovaj se put odlučila za jednostavnu torbu preko ramena, zaokruživši novo formalno izdanje parom crnih cipela u špic.

Modni primjer Brigitte slijedila je i sedam godina mlađa Carmen Iohannis. Prva dama Rumunjske za susret s Macronovima također je odabrala kreaciju iznad koljena. Bijelu haljinu plava odsjaja krasio je zanimljiv detalj dvostrukih naramenica, a cjelokupno izdanje zaokružila je parom bijelih cipela u špic i pismo-torbom u nijansi nude koju je, poput cipela, tijekom službena protokola odlučila promijeniti. 

  • +5
Brigitte Macron i Carmen Iohannis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput britanske miljenice Kate Middleton, prva dama Francuske u posljednje vrijeme često se može vidjeti u već nošenim odjevnim komadima. U identičnoj kombinaciji za službeni posjet Rumunjskoj Brigitte je posljednji put viđena u lipnju prilikom susreta s danskom princezom Mary u Elizejskoj palači u Parizu. 

  • +8
Danska princeza Mary i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia