SOČNE PIKANTERIJE

Modni Mačak razotkriva tajne s estrade

06.04.2009 u 13:39

Bionic
Reading

Sredinom lipnja Modni Mačak razotkrit će tajne hrvatske estrade i u javnost će bez dlake na jeziku sasuti sve što publika dosad nije mogla vidjeti ni čuti

Marko Grubnić, poznatiji kao Modni Mačak, najavio je, naime, za sredinu lipnja izlazak svoje knjige zasad radnog naziva 'Otkrit ću vam tajnu', piše Večernji list. Po uzoru na svoje prethodnice i kolegice Nives Celzijus i Josipu Pavičić, Mačak će bez dlake na jeziku razotkriti javnosti razne pikanterije iz svijeta poznatih. U knjizi će se naći svi koji su ga u bilo kojem trenutku dotakli, no lista 'uzvanika' još uvijek nije poznata.

'Siguran sam da će knjiga podići puno prašine. U njoj ima svega – skandala, tajni... Vjerujem da će je publika gutati, a da će svi ostali koji je budu čitali s nestrpljenjem okretati drugu stranicu. Reakcije iz moje okoline već su pozitivne', otkrio je Mačak.

Na pisanje knjige potaknula ga je želja da na zanimljiv način iz sebe izbaci sve informacije koje je godinama skupljao. 'U knjizi su i Nives, Maja Šuput, Indira... Ma svi s kojima sam radio ili sada radim. Cijela estrada! Neće se svima svidjeti ono što ću objaviti. Znam da me ljudi ili vole ili mrze, ali to ne shvaćam osobno jer sam svjestan da nikoga ne ostavljam ravnodušnim', rekao je Grubnić.