PRIJATELJI ŽIVOTINJA PROGLASILI:

Modni Mačak prvi na listi najokrutnijih

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.03.2010 13:20
  • Objavljeno 09.03.2010 u 12:03
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Zbog svoje velike ljubavi prema krznu koju nimalo ne skriva, Marko Grubnić, poznat i kao Modni Mačak, našao se na samom vrhu liste najokrutnijih domaćih celebrityja koju su sastavili Prijatelji životinja

Po uzoru na slične liste kakve PETA sastavlja na svjetskoj razini, i Prijatelji životinja sastavili su listu celebrityja s domaće scene koji svojim odijevanjem pokazuju ekološku neosviještenost i nedostatak suosjećanja prema lisicama, zečevima, nerčevima, činčilama, psima, mačkama i ostalim životinjama uzgojenima, ulovljenima, mučenima i ubijenima zbog mode i glamura.

Na prvom mjestu liste najokrutnije odjevenih našao se Marko Grubnić alias Modni Mačak. Modni, ili bolje rečeno Okrutni Mačak, koristi svaku prigodu da promovira životinjsko krzno, istodobno ističući tobožnju ljubav prema životinjama, ističu zgroženi Prijatelji životinja. U nošenju oderanih životinja u stopu ga slijede Vlatka Pokos i Mia Begović, a cjelokupna lista najgore odjevenih izgleda ovako:

1. Marko Grubnić
2. Vlatka Pokos
3. Mia Begović
4. Maja Lena Lopatny
5. Sandra Bagarić
6. Martina Tomčić
7. Alka Vuica
8. Jelena Perčin Babić
9. Iva Balaban
10. Dijana Čuljak Šelebaj

Na web stranici www.prijatelji-zivotinja.hr uz ovdje objavljenu listu najokrutnije odjevenih prikupljaju se prijedlozi i za nove kandidate. Pridružite se i osudite okrutnost.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi