NESRETAN SPOJ

Modni kiks jedne od najbolje odjevenih kraljica

24.11.2016 u 09:56

Bionic
Reading

Lijepa jordanska kraljica Rania trenutno je u službenom posjetu Australiji, a nakon nekoliko klasičnih i otmjenih stajlinga kojima je zadivila domaćine odabrala je i ne baš tako laskavu kombinaciju za jednu od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Rania je više puta proglašena jednom od najbolje odjevenih među kraljevskim damama pa je pomalo čudno to da je za obilazak australskog grada Canberre odabrala neobičnu kombinaciju.


Iako suknja i bluza ističu njezinu zavidno vitku liniju, Rania je ovaj put modno podbacila. Sjajna zelena bluza koja modelom podsjeća na 80-e čini neobičan spoj s vrlo upečatljivom suknjom od širokih bijelih resica. Stajling nezgodno zaokružuje crni pojas na suknji i upada u oči kao grub kontrast sjajnoj bluzi.

#QueenRania #QueenRaniaFashion

Fotografiju objavljuje by Amani Heary (@queenraniafashion)


Čak su i obožavatelji Ranijinog stila primijetili da ovo nije bio najsretniji spoj suknje i bluze pa su joj savjetovali da iz ormara izbaci sjajne komade retro kroja i boja. Možda je i njih iznenadilo to što je kraljica propustila složiti damsku kombinaciju s kakvim statement komadom jer je, poput prave trendseterice, velika obožavateljica dizajnerskih krpica.

#QueenRania at national portrait gallery #QueenRaniaFashion

Fotografiju objavljuje by Amani Heary (@queenraniafashion)


Iako za sebe kaže da je prije svega majka troje djece i supruga, jasno je da Rania jako voli pratiti trendove i uživa u modi. Od Louis Vuittona i Balmaina pa do Guccija, kraljica od Jordana zna kako složiti stajling sa skupocjenim krpicama i ostaviti dobar dojam. Uvijek sofisticirana i elegantna, Rania uživa veliku medijsku pozornost i dobiva pohvale za modne kombinacije pa će ovaj mali kiks sigurno vrlo brzo pasti u zaborav.