osebujan stil

Modni dodatak koji vas smjesta otkriva: Gđica Torbica

20.04.2018 u 11:32

Bionic
Reading

Najposebniji modni dodatak, koji se teže bira od ostalih, a najviše govori o vama. Na prvi pogled otkriva radi li se o posebnoj ili nemarnoj osobi, osobi sa stilom ili kopiranoj trendseterici, nemaštovitoj ili zabavnoj, ili je pak vlasnica osoba sa stavom koja uz to ima osebujan stil

Baš svaka žena nosi torbu, torbicu ili ruksak. To spremište za milijun sitnica koje život znače i koriste se za sve životne uvjete, stanja, raspoloženja i elementarne nepogode značajno nam je jednako kao i u varijanti onih drugih, naprednih, koje su svele cijeli arsenal samo na najpotrebnije i mogu izaći i bez opasnosti od ozljede ramena, s mini 'spremištem' koje izaziva divljenje i čuđenje sveukupnog ženskog roda.

Ako niste do sada, onda svakako to uradite od danas - ciljano promatrajte torbe prolaznica, prijateljica, kolegica, likova na filmu, pa se onda fino iznenadite time:

  • koliko malo je torbica što iskaču iz uniformirane gomile
  • koliko vam svaka torbica priča jasnu priču o onoj koja je nosi nemarno zabačenu preko ramena
  • koliko je dopadljiva ona koja je nehajno drži pod pazuhom dok samosvjesno korača gradom
  • koliko je koncentrirana u svojim mislima ona koja čvrsto drži ručke torbe u ruci.

Nastupila je sezona koja je inspirativna za nabavku novog nužnog modnog dodatka, bilo da se radi o torbi koju ćemo pronositi pod dnevnim svjetlom ili nam treba svečana torbica za prigodu ili noćne izlaske, koji će sada postati češći no za duge zime koju ostavljamo sebi za petama.

Pobrinuli smo se za vas, da ne gubite vrijeme, a vrijeme je novac, pa smo istaknuli najvažnije modne naglaske ove sezone. Odabir ostavljamo svakoj od vas, da sebe najbolje izrazi, znajući da će itekako biti primijećena ili procijenjena prema ovom značajnom komadu iz garderobe koji je apsolutna točkica na 'i'.

Pastelne boje

Već nam je svima poznato da je proljetna sezona 2018. – pastelna. Torbice potpadaju pod taj trend - jasno je. Na prvom mjestu je boja lavande, a iza nje se nižu pastelne nijanse pepermint zelene, zagasito ružičaste, nebeskoplave, blijedožute. Izbor torbice pastelne boje osvježavajući je. Savršeno se može ukomponirati s outfitom, a postaje vrlo šik ako se to uradi - smjelo i dobro! Naš savjet: LOVE MOSCHINO & MIRAY FIRENZE

Cvjetne aplikacije

Zanimljive torbe koje imaju trodimenzionalni element u obliku cvjetova nevjerojatno su vesele, zabavne, neobične i poigravaju se na čudesan način bojama i teksturom, stvarajući privlačan vizualni efekt naših 'ljubimica' koje nosimo kao torbe ili ruksake. Ovim izborom uveseljavate i sebe i one koji vas okružuju. Riječ 'dosada' ovdje je isključena. Gardenije na De La Rentinim, cvjetne livade na Gallianovim torbicama ili ruksaci Biagiottijeve, sve je inventivno i genijalno. Pogledajte i dodatno se motivirajte!

Naš savjet: LAURA BIAGIOTTI, LOVE MOSCHINO

Bijeli minimalizam

Veliki je broj pobornica minimalizma i u ovoj kategoriji. Podržavamo, jer one točno znaju zbog čega su se odlučile za ovaj stil! A svaka modna odluka je bitna. Bijele minimalističke torbe jedan su od ovoproljetnih trendova. Bijele čiste linije ovakvih torba mogu biti nevjerojatno lijepe i jednako upadne kao i one koje asociraju na lunaparkove.

Naš savjet: LAURA BIAGIOTTI, CHIARA MORGANTE, LOVE MOSCHINO

Istaknuti brendovi

Bit ćete u trendu ako izaberete torbe koje namjerno ističu na svom centralnom dijelu marku kojoj pripadaju. Samo ime koje se napadno nalazi na počasnom mjestu ukras je ovih torbi. Maštovito, praktično i marketinški odlično ukomponirano!

Naš savjet: LOVE MOSCHINO

Rese i privjesci

Sigurni smo da će se svi zaigrani i neopterećeni karakteri odlučiti za torbice s resama i visećim privjescima. Rese su nešto kraće nego li su inače bile, ali su najčešće guste, nekad ukrašene metalnim zakovicama, prisutne i dalje skakuću oko torbica prilikom svakog pokreta i privlače poglede. Lijepo!

Naš izbor: CAVALLI CLASS

Male i mini

Odmor za oči i pravi hit je vidjeti ženu s malom ili mini torbicom, premda se češće taj prizor vidi pod zvjezdanim nebom, nego pod sunčevim zrakama. Uvijek ostaje divljenje onih koji imaju sve veći problem tako neopterećeno, a opet tako prokleto spremno i sigurno izaći s najmanjom varijantom torbice. Probajte ovo s divljih, otkačenih noćnih izlazaka, prenijeti i na dnevne, jer jednom kada to uspijete, vašoj opuštenosti neće biti kraja!

Naš izbor: LAURA BIAGIOTTI, LOVE MOSCHINO, V19 69, MIRAY FIRENZE

Prozirne + PVC

Osim cipela i sandala, plastika se preselila na torbe i postala apsolutni hit! Ovaj hit udružuje maštovitost, hrabrost, naprednost, buntovnost, osebujnost, samosvjesnost, mladost, izazov. Osvježavajući modni detalj koji će mnogima biti motivacija i za neke druge promjene, bilo da se radi o garderobi, duljini kose, naočalama ili nikada do tada upotrijebljenoj varijanti make upa. Svakako probajte te time odbacite neke stege koje su nam usađene. Ležernost svjetskih mentaliteta pronosimo ovim trendom koji postaje neodoljiv onim trenutkom kada se za njega odlučimo, bilo da je to ruksak ili prozirna replika dizajnerski prepoznatljivih oblika. Bitno je da je sadržaj vidljiv svima!

Naš izbor: MIRAY FIRENZE

Klasika

Onima koji su vjerni klasici, jednostavnosti i velikim torbama za hrpu stvari koje uvijek moraju imati pri ruci ponuđene su i takve torbe. I jednako su zanimljive i lijepe. Ova skupina nije malobrojna. Nije ni neuobičajena. Dovoljno je da obratimo pažnju na mnogobrojne celebrities u opuštenim izdanjima na fotografijama na kojima su ih paparazzi ovjekovječili!

Naš izbor: CALVIN KLEIN