fashion guru

Modni blizanci: HTV-ovi voditelji izgledaju smiješno zajedno u kadru

  • 21.03.2017 u 12:52

  • Bionic
    Reading

    Voditelji Dnevnika i sportskog bloka na HTV-u očito nisu razmišljali da će su nekom trenutku pojaviti u istom kadru pa su se odlučili za identičan look. To nije moglo promaknuti istreniranom oku našem modnog kritičara. Fashion Guru zapitao se vidi li duplo kad su se pojavili zajedno u kadru

    Voditelj Dnevnika i novinar sporta u posve istim odijelima i kravatama. Gledajući vijesti i Dnevnik HTV-a  mislio sam da vidim duplo, ali pozitivno je što barem nisam gledao u još jedno crno bijelo izdanje.

    Branimir Farkaš i Daniel Križ za razliku od crno bijelim kombinacijama sklonih HTV-ovih voditeljica barem su imali malo boje na sebi. Možda je to neki trik da se zna o kojim je vijestima riječ ili koji je dan.

    Zar se nije mogla barem crvena kravata staviti? Ah, da crvena nikako ne može, zaboravio sam na trenutak. Pa možda zelena? A ne, ni ona valjda ne prolazi. Ništa onda, vraćamo se opet na plavu, mogla je barem biti s uzorkom ili karirana.

    Moram priznati da izgledaju pomalo čudno i smiješno kada su zajedno u kadru, ovako identični udovoljavaju i terminu zajedništvo.