TO MOŽE SAMO ONA

Modna ikona i u promašenoj haljini izgleda božanstveno

05.12.2016 u 17:57

Bionic
Reading

Kao jedna od najbolje odjevenih Britanki Sienna Miller plijeni pozornost modne kritike i publike gdje god se pojavi. Pojavljivanja u javnosti reducira zbog poslovnih i obiteljskih obaveza pa svaki put kad se pojavi na crvenom tepihu ili u nekoj drugoj formalnoj prigodi obožavateljima svog stila priredi pravo modno osvježenje. No ovog puta su je od ne baš pogođene modne kombinacije izvukli njezin neodoljiv osmijeh i decentna šminka te je izgledala božanstveno

Sienna Miller ovoga se vikenda pojavila na crvenom tepihu NASA Ames Research Centera u Kaliforniji gdje su se dodjeljivale nagrade za dostignuća iz prirodnih znanosti.

Obožavana i u modnom i u glumačkom svijetu, Miller je odavno dobila zasluženi status modne ikone. Street style je dovela na novu razinu i popularizirala casual odijevanje među zvijezdama svoje generacije, no ovog puta je podbacila. Ljubiteljica minimalističkog stila, ženstvenosti i elegancije često se za crveni tepih odlučuje za dozu ekstravagancije. Ovoga puta ružičasta čipkasta Burberryjeva haljina boho stila nije bila najsretnije rješenje, no i takvu je kombinaciju iznijela s puno stila. Stvar je svakako spasila i svojim osmijehom i vedrinom, a minimalističkim makeupom još je jednom pokazala zavidnu prirodnu ljepotu.

Početkom studenog Christopher Bailey, direktor i dizajner Burberryja, premijerno je predstavio 'The Tale of Thomas Burberry' koja prati životnu priču osnivača slavnog britanskog brenda u kojem Miller i irski glumac Domhnall Gleeson imaju glavne uloge.

Sienna Miller zvijezda je kratkog filma koji prati život Thomasa Burberryja: