CIPELE KOJE ĆE SVI ŽELJETI

Modna ikona današnjice najbolji je dokaz da će ova donedavno omražena obuća uskoro imati ključnu ulogu

23.02.2020 u 12:45

Bionic
Reading

Olivia Palermo, jedna od najuspješnijih influencerica, za čije se prisustvo na modnim revijama trgaju vodeće modne kuće, trenutno radim punom parom. Slavna ljepotica, koja je od svog imena u modnoj industriji izgradila zavidan brend, proteklih dana obilazi modne revije na Tjednu mode u Milanu, mijenjajući stajlinge brže nego čarape, a jedan od njih posebno je privukao našu pažnju

Proslavljena influencerica Olivia Palermo u Milano je doputovala sa svojim suprugom Johannesom Hueblom s kojim proteklih pet godina braka živi u New Yorku, kako bi ispoštovala dizajnere i iz prvog reda ispratila modne novosti.

33-godišnja brineta, koju samo na Instagramu prati vojska od preko 6 milijuna pratitelja, jedna je od najcjenjenijih influencerica na modnoj sceni koja je svoju karijeru izgradila prije epidemije ovog zanimanja, stoga je njezino mišljenje o kolekcijama mnogima od velikog značaja, a njezin stil redovito je inspiracija ženama diljem svijeta.

Palermo u svom ormaru ima beskonačno puno trendi komada koje kombinira na sebi svojstven način. Njezini su stajlinzi nerijetko originalni, upečatljivi i odvažni, ali bez iznimke uvijek u skladu s trendovima, stoga je ona odličan primjer žene od koje se isplati hvatati bilješke o odijevanju.

  • +8
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Patrick G. / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna ljepotica je tijekom tjedna mode promijenila nekoliko stajlinga, a nama je pažnju privukao onaj koji je nosila na reviji brenda Tod's. Palermo je na reviju stigla odjevena u dvobojne traperice u kombinaciji dvije nijanse plavog trapera i kožnu jaknu u boji konjaka koja podsjeća na kratki baloner, a sve je začinila trobojnom torbicom s ručkom i srebrnim mokasinkama koje ove sezone slove za hit proljeća.

Ako volite ravne cipele, a niste oduševljene tenisicama, balerinkama ili oxfordicama, ovog proljeća razmislite o mokasinkama ili popularno zvanim loafericama, za koje modni stručnjaci tvrde da će ove sezone odigrati ključnu ulogu na modnoj sceni.

Nakon što su dugo godina bile omražene, prije nekoliko sezona u igru ih je vratio Gucci koji je svojim kožnim modelom izazvao opću euforiju među modnim ovisnicama. Mokasinke posljednjih sezona sve češće viđamo na policama trgovina, a ove sezone ih je zaista nemoguće zaobići.

  • +17
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo