PREDMET ŽUDNJE

Modeli torbica koji će vladati narednih mjeseci

29.01.2016 u 07:33

Bionic
Reading

Nova godina, nova šoping lista. Nakon prognoziranja trendova po pitanju traperica i obuće, na red su došle torbe. Kako bismo bili sigurni u to koje će torbe posebno modno zasjati u narednim sezonama, Kelli Seid - kreativna direktorica stranice Bag Borrow or Steal - otkriva top tri modela torbica koje ćemo sve češće viđati na gradskim ulicama

Camera torbice

Takozvane camera torbice malih dimenzija viđale su se na mnogim revijama svjetskih dizajnera za nadolazeću sezonu. Ove strukturirane torbice, praktične za nošenje, odlične su za pohranu svih bitnih sitnica. Prema riječima kreativne direktorice stranice Bag Borrow or Steal, ovaj model posebno će se istaknuti u narednim sezonama.


Camera torbice Promo


Bucket torbice

'Sudeći prema popularnosti bucket torbice s potpisom Mansura Gavriela, koja je rezultirala rasprodanim zalihama, one će se održati i u narednim sezonama. Jednako dobrog oblika i funkcije, bucket modeli torbi su must have za djevojke u pokretu', otkriva Kelli Seid.



Mini torbice

Ako je suditi prema prognozama kreativne direktorice stranice Bag Borrow or Steal, pomama za mini verzijama torbica potpuno će zavladati u proljeće. Od klasičnih jednobojnih do upečatljivih print modela, mini torbice odlično će se uklopiti u svačiji stil.