i ne mora biti skup

Moćan modni detalj koji obožavaju slavne ljepotice

15.04.2017 u 20:03

  • +5

Modni dodatak koji vole slavne dame

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bogate su i slavne te si mogu priuštiti gotovo sve što im srce poželi, ali nekako se uvijek uhvate sličnih detalja ili trendova, a jedan od njih izgleda baš moćno i ne mora nužno biti skup – viseće naušnice s kamenom u obliku suze

Profinjene i upečatljive bez obzira na veličinu ili cijenu, viseće naušnice s kamenom u obliku suze postale su omiljeni modni dodatak slavnih dama poput trendseterice Amal Clooney.

Viseće naušnice često nose i dame s kraljevskih dvora, od jordanske kraljice Ranije, nizozemske kraljice Maxime pa do omiljene britanske princeze Kate Middleton, ali ih je voljela i bivša prva dama SAD-a Michelle Obama.

Zapažene su i kod holivudskih glumica poput Angeline Jolie, a uvijek dotjerana Amal Clooney pokazala je da ne moraju nužno pratiti glamurozan stajling. Ona ih je pak nosila uz otkačeni zeleni kombinezon.

Budući da su sve one proglašavane ženama koje imaju odličan stil, ne čudi da im je za oko zapeo isti modni dodatak te nam ove sezone može biti idealna nadopuna outfitima.