ZNA ŠTO ŽELI

Mladi pjevač otkrio kakve ga djevojke privlače

27.06.2014 u 11:25

Bionic
Reading

Ed Sheeran (23) ne može odoljeti curama koje imaju dobar smisao za humor

Mladi britanski glazbenik zna kakve mu se djevojke sviđaju te tvrdi da nikada ne bi mogao izlaziti s nekim tko nema smisla za humor.

Ed je tek nedavno objavio da je u sretnoj vezi, no nije želio otkriti njezino ime. Ipak samo je otkrio da mu je bitno da njegova djevojka ima smisla za humor.

Upitan što mu se najviše sviđa kod cura Ed kaže: 'Smisao za humor mi je najvažniji. Ne bih mogao biti s curama koje nemaju smisla za humor. A često srećem upravo takve.'

Crvenokosi glazbenik koji je čak tri puta uspio rasprodati kultni Madison Square Garden dodao je i da se ne bi naljutio kad se nekoj djevojci ne bi svidjela njegova glazba.

'Mogao bih biti u vezi s nekom djevojkom kojoj se ne sviđaju moje pjesme. Bitno je pokazati neko poštovanje kad ste s nekim bez obzira na to sviđa li vam se ili ne. Da sam u vezi s curom koja se natječe na konjičkim utrkama, poštivao bih njezino zanimanje, bez obzira što nisam zaljubljenik u taj sport', kaže Ed, najpoznatiji po hitovima 'Give Me Love', 'Little Things', 'A Team' te duetu 'Everything Has Changed' s Taylor Swift