STARA NAVIKA

Mladen Grdović priveden zbog razbijanja po stanu

07.05.2009 u 10:54

Bionic
Reading

Mladen Grdović jutros je zbog remećenja javnog reda i mira priveden sucu za prekršaje u Zadru

Iako se po Zadru počelo pričati da je Mladen Grdović priveden zbog obiteljskog nasilja, ispostavilo se da je njegov grijeh nešto blaži – navodno je vikao i razbijao po stanu, ne ozlijedivši, nasreću, nikoga u svom bučnom pohodu.

Iz PU Zadarske potvrdili su nam da je jutros dovršena prekršajna obrada nad 51-godišnjim Grdovićem 'zbog sumnje da je sinoć oko 20 sati verbalno napao svog brata i svoju suprugu. Jutros je uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja Nasilničkog ponašanja u obitelji priveden Prekršajnom sudu u Zadru'.

Grdović je poznat kako po pjesmama koje slave more i život uz more, tako po alkoholnim ispadima i ljubavnim skandalima, koje je na neko vrijeme uspio očito tek zatomiti. Prije nekoliko godina, bio je stalni gost alkoholom natopljenih novinskih stupaca i skandala oko vanbračnog djeteta.

Podsjećamo kako je pod utjecajem alkohola pjevač razbio dva svoja vrlo skupocjena auta: Ferrari s čak 2.7 romila alkohola u krvi, kojom prilikom je slomio vratni kralješak, te Mercedes 500 CL. Osim automobila, Grdović je navodno slomio nogu i vlastitom bratu u jednom od njihovih okršaja. Vanbračnu kćer Saru dugo vremena nije htio priznati, da bi se, nakon što mu je dokazano očinstvo, počeo slikati s njom po novinama.