PRAVI TRENUTAK

Mistična sova osvojila je naše nogometaše

11.06.2013 u 15:47

  • +4

Nogometaši za brend Russell Brown

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Brend Russell Brown, o kojem se puno pričalo, a malo saznalo, napokon je ugledao svjetlo dana

Mistična sova nastala je još krajem 2012. godine, no kreativni dvojac koji čine mladi nogometaš Dejan Lovren i PR stručnjak Lovro Krčar strpljivo je čekao pravi trenutak za lansiranje novog domaćeg brenda.

'Htjeli smo da Hrvatska ima urban i prepoznatljiv modni proizvod. Nismo očekivali da ćemo naići na tako velik interes, prije nego što je kolekcija uopće izašla na tržište', komentirali su mladi poduzetnici.

Russell Brown kao novi popularni brend prepoznali su prvo naši poznati nogometaši koji očito nisu mogli odoljeti kratkim majicama i hoodicama

Casual, cool
brend, prvenstveno inspiriran mladim ljudima željnim novih izazova, nastao je u kreativnoj radionici talentiranih mladih dizajnera koji su radili na sveukupnom vizualnom dijelu ovog projekta, od zaštitnog znaka sove pa do posebnih etiketa i kataloga.

'Sovu smo odabrali zbog svog tajanstvenog, ali opet moćnog izgleda, jer upravo takav dojam želimo da ostavlja i naš brend', objasnili su Lovro i Dejan te dodali da se odjeća iz kolekcije može kupovati online.