PRIPREME PRED ODLAZAK

Misica Angelica Zacchigna zabljesnula na Stradunu

24.11.2016 u 23:05

  • +13

Fotografsko snimanje na Stradunu miss Hrvatske Angelice Zaccinghae

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Duper / CROPIX

Bionic
Reading

Lijepa Istranka Angelica Zacchigna, koja će Hrvatsku predstavljati na izboru za Miss svijeta (Miss World) 18. prosinca u Washingtonu, u sklopu priprema za prestižno svjetsko natjecanje odradila je u četvrtak fotografsko snimanje na Stradunu

Miss Hrvatske je u organizaciji Udruge Dubrovnik Glamour pozirala na Stradunu u haljini dubrovačke dizajnerice Džemile Dilberović.

'Nije biti Miss samo šetanje po pisti i fotografiranje, ima se tu puno toga za raditi svakodnevno', rekla je nedavno u razgovoru za tportal naša misica i objasnila da bi Miss trebala biti neki primjer mladima.

Zacchigna, koja je inače studentica jazz pjevanja, otkrila nam je da kako se bliži 26. studenog i put u Ameriku postaje sve uzbuđenija, a javlja se i trema.

'Nadam se da ću na dostojanstven način i s uspjehom predstavljati svoju domovinu, jer Miss predstavljajući svoju domovinu treba prenijeti pozitivnu sliku i dati poruku u svijetu kroz sebe i svoje talente', rekla je naša misica po kojoj je najvažnije biti iskrena, svoja i uvijek pozitivna.

Sudeći po videu snimanom u Istri, kojim će Zacchigna na izboru za Miss svijeta predstaviti našu domovinu i koji je dobio brojne pohvale, naša misica ne treba imati razloga za nervozu.

Pogledajte video u kojem se predstavlja naša aktualna Miss: