OBITELJSKO DRUŽENJE

Mirna i Marko nerazdvoji čak i u šopingu

02.09.2011 u 15:27

Bionic
Reading

Drogerija Kozmo u petak je u Zagrebu predstavila akciju 'Obiteljski vikend' za nadolazeće jesenske i zimske dane

Akcija Obiteljski vikend će u razdoblju od 1. rujna do 31. prosinca svim obiteljima kao i ostalim potrošačima omogućiti da od četvrtka do nedjelje u miru i neopterećeni mogu razgledavati proizvode za sebe i svoj dom, a da istovremeno paze i na svoj kućni budget jer se vikend kupnjom u Kozmu ostvaruje ušteda.

'Akcijom Obiteljski vikend željeli smo svima onima koji preko tjedna rade omogućiti da u danima vikenda neopterećeni mogu otići u Kozmo i pronaći sve za sebe i kućanstvo po promotivnim cijenama', izjavila je prilikom predstavljanja akcije gđa. Nina Šebečić-Crnolatac, direktorica upravljanja kategorijama i marketinga Kozmo drogerija.

Obiteljski vikend namijenjen je prvenstveno obiteljima, a upravo je obitelj Mirne Maras i Marija Valentića jedna od onih kojima će akcija biti dobrodošla. 'Veselimo se ovoj akciji jer zbog napornog radnog tjedna često nemamo vremena za normalnu kupovinu i razgledavanje asortimana, a sada ćemo upravo to moći zahvaljujući Obiteljskom vikendu', izjavili su Mirna Maras i Mario Valentić.