na zagrebačkoj špici

Mirela Holy u šetnji s partnerom privlačila poglede u još jednom prepoznatljivom izdanju

05.03.2023 u 11:43

Bionic
Reading

Mirela Holy, bivša ministrica zaštite okoliša, prošetala je zagrebačkom špicom u prepoznatljivom crnom stajlingu, uživajući u društvu partnera Siniše Bužana

Popularna hrvatska političarka Mirela Holy prošetala je jučer zagrebačkom špicom s dugogodišnjim partnerom Sinišom Bužanom, a pozornost je još jednom privukla upečatljivim stajlingom.

Bivša 51-godišnja ministrica zaštite okoliša pojavila se u outfitu kojim je dominirala za nju karakteristična crna boja u kojem nije mogla promaknuti fotoreporterima.

Holy je odjenula dugačak crni kaput s efektnim krznenim gornjim dijelom i vrlo upečatljivim remenom sa zlatnim detaljima uz što je kombinirala crne kožne čizme s visokim platformama, a look je zaokružila pogođenim sunčanim naočalama.

Mirela i Siniša u vezi su već 26 godina, a ovako na najbolji način iskoristili sunčano zagrebačko jutro obilježeno nešto višim temperaturama nego što je bilo uobičajeno posljednjih dana.

  • +3
Mirela Holy Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

Holy je nedavno imala i promociju svoje prve knjige, romana 'Apokalipsa', prvotno objavljenog 1992. godine. Sada ga je prvi puta javno promovirala, istaknuvši kako je riječ o priči koja na ekološki i feministički način reinterpretira biblijski narativ o Kainu, Abelu, Adamu i Evi.